28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021ŽUPKA reagira na HDZ-ovu kampanju zastrašivanja u Župi dubrovačkoj

ŽUPKA reagira na HDZ-ovu kampanju zastrašivanja u Župi dubrovačkoj

  • Župski HDZ vodi skrivenu kampanju zastrašivanja i širenja dezinformacija među stanovnicima Župe dubrovačke, a posebno među zaposlenicima Općine i društava koja su u većinskom vlasništvu Općine, stoji u priopćenju Župske stranke ŽUPKA, koje prenosimo u cijelosti.

-Iako svoju kampanju vodimo u smjeru predstavljanja naše vizije i programa koji će omogućiti bitno bolji i uspješniji rad Općine Župa dubrovačka, zbog interesa javnosti dužni smo reagirati na glasine koje se šire u Župi dubrovačkoj.

Događa se zapravo sličan scenarij kao i s famoznim povratom zahvalnice s vjenčanja kandidatu Župske stranke za načelnika Općine Župa dubrovačka. Zaposlenike Općine, komunalnog i vrtića se konstantno zastrašuje kako će Župska stranka, ako dobije većinu na izborima, početi dijeliti otkaze, rezati plaće i uništiti sve ono “dobro” što im je aktualna vlast “dobronamjerno omogućila”. Isto se govori i članovima sportskih klubova, udruga i sličnih udruženja.

Za razliku od župskog HDZ-a koji nije našao za shodno javnosti predstaviti barem jedan segment svojih planova za naredne četiri godine, koji zapravo kroz cijelu kampanju bježi od oka javnosti, a u javnost nije pustio niti jedno priopćenje kojim bi pojasnio politiku koju zastupa, vodi skrivenu kampanju širenja dezinformacija iza leđa javnosti.

Zbog toga smo dužni ovako javno reagirati i još jedan put upozoriti naše političke oponente da se odreknu komunističkog nasljeđa i prihvate moderne demokratske procese te ih pozivamo na konstruktivnu i korektnu političku borbu.

Naši su stavovi jasni i javni, a svima onima koji se boje promjene koju mi želimo provesti poručujemo da pročitaju naše tekstove i izborni program ili pogledaju dostupna videa, pa neka se sami uvjere u javno izrečene stavove i mišljenja oko njihovih radnih mjesta i neka se uvjere koliko i kako cijenimo rad. Rad i zajedništvo su najveće vrijednosti Župske stranke, pa ćemo se tako odnositi i prema poštenom i predanom radu svakog pojedinca bez obzira na njegove osobne stavove i stranačku pripadnost, zaključuje se u priopćenju Župske stranke – ŽUPKA.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA