21.8 C
Dubrovnik
Subota, 1 listopada, 2022
NaslovnicaVijestiŽupanija za udruge koje se bave zaštitom okoliša izdvojila 133 tisuće kuna

Županija za udruge koje se bave zaštitom okoliša izdvojila 133 tisuće kuna

Zamjenik župana Joško Cebalo potpisao je danas u palači Ranjina ugovore o financiranju s predstavnicima udruga koje provode programe i projekte iz područja zaštite okoliša i prirode.

Današnji ugovori potpisani su na temelju Javnog natječaja koji Dubrovačko-neretvanska županija provodi redovito već godinama.

-Ovim putem svima vama želim zahvaliti na trudu koji ulažete u segmentu promocije očuvanja okoliša. Znamo da živimo u izuzetno izazovno razdoblju u kojem brojnim područjima prijete i klimatske promjene, ali i druge ugroze za našu prirodu. Vaš angažman baš zato jako je bitan. Naravno, Dubrovačko-neretvanska županija i dalje će biti partner svima vama. Radujem se i budućoj suradnji, posebno na projektima koji se sufinanciraju iz fondova Europske unije, a koji su pred nama, rekao je, između ostaloga, zamjenik župana Joško Cebalo.

Inače, ukupna vrijednost natječaja kojim se financiraju programi i projekti iz područja zaštite okoliša i prirode je 133 tisuće kuna. Prijavljeni programi i projekti koji se financiraju doprinose edukaciji građana u području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom, očuvanju bioraznolikosti, održivom korištenju prirodne baštine i popularizaciji zaštite prirode.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA