15.8 C
Dubrovnik
Petak, 7 listopada, 2022
NaslovnicaLifestyleZračna luka Dubrovnik dobila prvo mjesto za najbolju sezonsku stanicu

Zračna luka Dubrovnik dobila prvo mjesto za najbolju sezonsku stanicu

Zračna luka Dubrovnik je u konkurenciji od 79 predstavnika pružatelja zemaljskih usluga dobila prvo mjesto Zračna luka Dubrovnik je u konkurenciji od 79 predstavnika pružatelja zemaljskih usluga dobila prvo mjesto za najbolju sezonsku stanicu (Best improved seasonal station) što je veliko priznanje obzirom na konkurenciju jer Aegean leti na 131 destinaciju a opslužuje ih 79 raznih partnera koji su pružatelji zemaljskih usluga. (Best improved seasonal station) što je veliko priznanje obzirom na konkurenciju jer Aegean leti na 131 destinaciju a opslužuje ih 79 raznih partnera koji su pružatelji zemaljskih usluga.

Aegean se s prometom od 15,6 milijuna putnika ozbiljno nametnuo na tržištu kao respektivan prijevoznik. U svom sastavu ima i tvrtku Olympic Air te ukupno raspolažu s 61 zrakoplovom. Uskoro im pristiže 6 novih zrakoplova A320 NEO te slijedi rebranding u sklopu kojeg će napraviti izmjenu loga, pustiti u prodaju nove tarife prema potrebama putnika te mnoštvo drugih unaprijeđenja poslovanja.

Zračna luka Dubrovnik će ove godine za potrebe Aegean Airlinesa dodatno omogućiti usluge online check-ina, Self-Service check-in na uređajima, te predaju prtljage na Self Baggage Drop uređajima. U izradi je prilagodba rezolucije 753 za praćenje prtljage.

U odnosu na druge pružatelje usluga Zračna luka Dubrovnik je pokazala znatno bolje rezultate koji se uglavnom odnose na OTP perfomans, financijske rezultate u smislu naplate prtljage kao i odličnu uigranost u slučaju poremećaja u prometu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA