30.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleZašto je wellbeing važan zaposlenicima, ali i poslodavcima?

Zašto je wellbeing važan zaposlenicima, ali i poslodavcima?

U četvrtak, 21. ožujka u 11 sati, će se na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7, učionica E6) održati predavanje ‘Zašto je wellbeing važan zaposlenicima, ali i poslodavcima?’

Na predavanju će sudjelovati:

prof. dr. sc. Darja Maslić Seršić, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, Sveučilište u Zagrebu;

Katarina Krile, prof. psihologije, Hrvatski zavod za zapošljavanje, područna služba Dubrovnik;

Ivana Pavičić, poduzetnica

Događaj će moderirati prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Na predavanju će biti riječi o blagostanju zaposlenika koje se odnosi na stvaranje pozitivnog okruženja na radnom mjestu koje podržava i potiče optimalno fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Gostujući predavači će reći koji su izazovi današnjih poslodavaca i zaposlenika, koliko se ulaže u wellbeing u poduzećima u RH i je li wellbeing presudan za razvoj karijere.

Wellbeing (dobrobit) i mentalno zdravlje zaposlenika teme su koje su postale iznimno važne posljednjih nekoliko godina, posebice zbog  događanja na globalnoj razini, poput pandemije. Kao tri najvažnija kriterija kod odabira poslodavca, zaposlenici svih generacija, navode kako im je važno da organizacija brine o dobrobiti zaposlenika. Za milenijalce i generaciju Z, taj kriterij je na prvom mjestu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA