13.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 30 studenoga, 2022
NaslovnicaVijestiZa „Vrtić po mjeri“ u Župi dubrovačkoj 5,6 milijuna bespovratnih kuna

Za „Vrtić po mjeri“ u Župi dubrovačkoj 5,6 milijuna bespovratnih kuna

Danas je ravnateljica Dječjeg vrtića Župa dubrovačka Marija Jelić potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za EU projekt „Vrtić po mjeri“.

Radi trenutne epidemiološke situacije Ugovor između Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao Upravljačkog tijela, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kao Posredničkog tijela razine 2 te Dječjeg vrtića kao Prijavitelja, potpisan je u prostoru Vrtića. Partner na projektu je Općina Župa dubrovačka.

Projekt „Vrtić po mjeri“ odobren je nakon uspješne prijave na poziv UP.02.2.2.16 „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“u sklopu poziva iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupni iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava iznosi 5.608.941,87 kn (II. faza) i bit će financirana u cijelosti.

Ovaj projekt nastavak je uspješno završenog prvog projekta „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“ u iznosu od 12.728.804,26 kn (I. faza). Drugom fazom nastaviti će se provoditi produljeni radi rad subotom u Vrtiću u sklopu kojeg se provode posebni programi verificirani prvim projektom te će se nastaviti podizanje kvalitete i unaprjeđenje rada na zadovoljstvo djece i obitelji Općine Župa dubrovačka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA