28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE dm donirao 11 paleta hrane Društvu za zaštitu životinja...

ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE dm donirao 11 paleta hrane Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik

U ponedjeljak, 2. studenog, dm je predao 30.973 konzervi hrane za životinje Udruzi Šibenske šape, Udruzi Farmica iz Našica te Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik.

Povodom Svjetskog dana zaštita životinja, dm je 4. listopada pozvao fanove na Facebooku da podijele fotografije svojih kućnih ljubimaca te je za svaku fotografiju donirao jednu konzervu hrane za životinjeDeinBestes. Prikupljene su 30.973 fotografije čime je dm u suradnji s fanovima na Facebooku osigurao donaciju 28 paleta konzervi, od kojih je 11 namijenjeno napuštenim životinjama o kojima skrbi Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik.

Na Svjetski dan zaštite životinja naši su fanovi na Facebooku svakog sata podijelili više od 2.000 fotografija svojih ljubimaca. U manje od 24 sata potaknuli smo više od 30.000 ljudi da se angažiraju i podrže nesebičnevolontere i napuštene životinje o kojima brinu. U ime dm-a zahvaljujem svima što su podržali ovu donaciju koja će štićenicima udruga iz Šibenika, Našica i Dubrovnika osigurati mirnu zimu, a volonterima omogućiti lakšu brigu o životinjama“, izjavio je Josip Knežević, područni menadžer dm-a.

Ovo je druga godina za redom kako je dm udružio snage s fanovima na Facebooku u sklopu višegodišnje kampanje „Kad se naše šape slože“. Prošle godine zajedno su osigurali donaciju 21.204 konzerveza najveće hrvatsko sklonište za napuštene životinje „Prijatelji“ iz Čakovca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA