30.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiVELIKI INTERES: Natječaj za energetsku obnovu zgrada obustavljen nakon samo 16 minuta

VELIKI INTERES: Natječaj za energetsku obnovu zgrada obustavljen nakon samo 16 minuta

Nakon 16 minuta od otvaranja prijava, obustavljen je Javni poziv za energetsku obnovu zgrada jer je popunjeno 600 milijuna kuna vrijednih prijava.

Prijave za Javni poziv za energetsku obnovu zgrada otvoren je u 9:00 sati, a 16 minuta nakon toga poziv je obustavljen. Iz Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine kažu portalu zgradonačelnik.hr da je ukupan iznos zatraženih bespovratnih sredstava dosegnuo 200 posto ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva.

‘Iz navedenog razloga, a sukladno Uputama za prijavitelje, točka 3.3. Rok za predaju projektnog prijedloga, s danom 17. svibnja 2022. godine Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Energetska obnova višestambenih zgrada obustavlja se na određeno vrijeme do 1. kolovoza 2022. godine’, poručuju iz Ministarstva.

Svi projektni prijedlozi koji se pokušaju registrirati u sustav fondovieu unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen neće biti uzeti u razmatranje. O eventualnoj mogućnosti ponovnog otvaranja Poziva, obavijesti će biti objavljene na mrežnim stranicama Ministarstva te javnom portalu sustava fondovieu (eNPOO).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA