8.8 C
Dubrovnik
Utorak, 7 prosinca, 2021
NaslovnicaVijestiUklonili rampe i stupiće, ali zaboravili na šarafe, pazite gume!

Uklonili rampe i stupiće, ali zaboravili na šarafe, pazite gume!

Gradonačelnik Mato Franković objavio je danas kako su uklonjeni stupići na parkingu ispred hotela Argosy, rampe ispred hotela Tirena te stupići kraj odvojka uz hotelu Tirenu, što je zasigurno obradovalo građane koji će se moći tu parkirati. Ali, zaboravilo se na jednu važnu stvar – zaboravili su se ukloniti i šarafi kojima su stupići bili fiksirani za asfalt, što predstavlja veliku opasnost za gume.

Iako se na prvu čini o minornoj stvari, predmeti šarafi zapravo predstavljaju opasnost. Nije teško zamisliti situaciju u kojoj zbog prelaska preko njih dođe do bušenja guma na vozilima koja tuda prometuju, a onda bi to zasigurno i te kako umanjilo sreću o tome da si našao super mjesto za parking.

Valjda neće trebati puno čekati na njihovo uklanjanje…..

2 KOMENTARI

  1. Super ideja, da odemo se vozat preko šarafa pa će nam Valamar kupit nove gume jer su bespravno postavili neke šarafe na Javnoj prometnici!
    Jos jednom čestitka gradskoj Vlastii Hvala im!! A Valamar mora nakon 100 i kusur godina shvatit da je Austrugarska propala!!

  2. Što je sa stupićima na javnom parkingu ispred hotela maestral. Neće se valjda dugo čekati na uklanjanje. Nelegalno postavljeni a oni strancima to masno naplaćuju a mi domaći nemožemo parkirati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić