13.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 30 studenoga, 2022
NaslovnicaKulturaU zavičajnom muzeju Konavala predstavljena knjiga "Od mrvice do lavice"

U zavičajnom muzeju Konavala predstavljena knjiga “Od mrvice do lavice”

U sklopu festivala Glazba i riječ, u organizaciji umjetničke udruge Konavle art, jučer je u Zavičajnom muzeju Konavala u Čilipima održano predstavljanje knjige nakladničke kuće Fragment “Od mrvice do lavice”, i rekonekcije autorice Karmen Kmetović Prkačin.

Autorica knjige je magistrica socijalne psihijatrije i sociopatologije te je članica Europske udruge za psihoterapiju (EAP), Međunarodne udruge za hipnozu (IHA), i Međunarodnog mentorskog tima za Rekonekciju (GLST). Do sada je izdala dvije best seller knjige  “Vodič za sretan brak” i “Vodič za razvod braka” u suautorstvu s Ivanom Mijić Vulinović. Knjiga “Od mrvice do lavice” opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Knjiga je namjenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj. U sklopu predstavljanja knjige, Karmen Kmetović Prkačin je govorila i o rekonektivnom iscjeljivanju koji na jednostavan pristup vraća tijelo u cjelovitost te utječe na tijelo i um. 

Iduće događanje na 16. festivalu Glazba i riječ će biti u subotu, 02. srpnja u Domu kulture u Cavtatu. Koncert će održati ansambl Glazbene staze u sastavu Eda Rimanić, flauta, Franjo Stojaković, klarinet, Đana Kahriman, violina, Andrija Šimić, violončelo i Iva Ljubičić Lukić, klavir. U nedjelju 03. srpnja u Kući Bukovac, a u susret rođendanu Vlaha Bukovca, koncert će održati mladi glazbenici Barbara Ćorak, flatuta i Ivo Baule, gitara. Sva događanja su u 21h, ulaz je slobodan.

FOTO: FB, Festival Glazba i riječ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA