U Domu za starije Konavle više djelatnika i korisnika zaraženo COVID-om 19

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić obavijestio je javnost na svojoj FB stranici, kako je nakon testiranja nažalost kod većeg broja korisnika i djelatnika Doma za starije na Grudi utvrđena zaraza koronavirusom.

“Dragi prijatelji,

Nakon što je jučer prvotno otkriveno kako su zaražena dva korisnika Doma za starije Konavle, preventivno su testirani svi djelatnici i korisnici, a osjećam se dužan izvijestiti vas kako je nažalost veći broj testova pozitivan na COVID-19.

Više detalja znat ćemo u sljedećih dan-dva, a zasad želim istaknuti kako su gotovo svi zaraženi, hvala Bogu, s blagim ili praktički nikakvim simptomima, a svi se nadamo i vjerujemo da će tako i ostati.

Želim se još jednom zahvaliti epidemiološkoj službi ZZJZ na čelu s dr. Matom Lakićem, svim liječnicima i osoblju OB Dubrovnik, osoblju Doma zdravlja Dubrovnik i naravno Upravi i djelatnicima našeg Doma za starije. Svi oni ulažu maksimalne napore da iz ove situacije izađemo što je bezbolnije moguće. Općina Konavle stoji na raspolaganju za sve što bude potrebno kako bi ovo prevladali i pobijedili”, napisao je Božo Lasić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.