31.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiTZ Grada Dubrovnika: Nike Farčić se neće javiti na natječaj, direktorica ACI...

TZ Grada Dubrovnika: Nike Farčić se neće javiti na natječaj, direktorica ACI marine u Slanom se ima namjeru kandidirati

Raspisan je natječaj za čelnu osobu TZ Grada Dubrovnika i to na mandat od 4 godine. Rok za prijavu na natječaj koji traje 15 dana počeo je teći danas.

Glasine o tome da će na mjesto sadašnje direktorice Ane Hrnić doći Nikolina Farčić, po prvi je put danas javno opovrgnula sama Farčić, kazavši za DU TV da nije zainteresirana ni za tu ni za poziciju prve žene na čelu TZ Dubrovačko-neretvanske županije.

No, svoju namjeru da se javi na natječaj za direktoricu TZ Grada Dubrovnika jasno je komunicirala Danijela Crljen, aktualna direktorica uspješne ACI marine u Slanome. Crljen je šira dubrovačka javnost nedavno mogla bolje upoznati kao autoricu knjige “Strah od kupine” koja je privukla veliku pažnju i kritike i čitatelja.

U svakom slučaju, natječaj je tek otvoren i bilo bi dobro da se na njega javi što više kandidata kako bi u sljedeće četiri godine oporavka turističkog sektora nakon pandemije i strateškog usmjeravanja i pozicioniranja na tržištu, TZ Grada Dubrovnika bila u najboljim stručnim rukama.

Zasad se o svojoj kandidaturi za još jedan mandat Ana Hrnić nije javno izjasnila, ali se iz pouzdanih izvora može čuti kako se na raspisani natječaj neće javiti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA