31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleTrajno se ukida linija American Airlinesa između Philadelphie i Dubrovnika

Trajno se ukida linija American Airlinesa između Philadelphie i Dubrovnika

Nakon što je linija American Airlinesa između Philadelphie i Dubrovnika u potpunosti otkazana za ovu ljetnu sezonu zbog utjecaja pandemije, kompanija je u svom posljednjem priopćenju objavila kako liniju više ne namjerava pokrenuti, piše Croatian Aviation.

Linija Philadelphia – Dubrovnik uvedena je u ljeto 2019. godine, te je prometovala od početka lipnja do kraja rujna tri puta tjedno, dok je u rujnu linija imala jedan let jedno više.

Kompanija je, prije izbijanja pandemije, objavila da će u ljeto 2020. godine zrakoplovi na ovoj liniji prometovati svakodnevno, što je bio jasan znak da je linija bila vrlo uspješna u prethodnoj godini. Nažalost, zbog pandemije COVID-19 linija je u potpunosti otkazana za ovu ljetnu sezonu, a letovi su najavljeni od lipnja 2021. godine zrakoplovima tipa Boeing 787-9, što je predstavljalo povećanje kapaciteta te standard usluge na samoj liniji.

American Airlines je u svojem najnovijem priopćenju objavio da, zbog krize koju je uzrokovala pandemija, trajno ukida određene linije, između ostalog i ovu između Philadelphie i Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA