11 C
Dubrovnik
Utorak, 20 travnja, 2021
Naslovnica Lifestyle Tereza snimila spot za francusko tržište

Tereza snimila spot za francusko tržište

Prošloga tjedna u Puli i Poreču je Tereza Kesovija (82) snimala spot za francusko tržište. Pjesma je “Kilimandiaro sans neige” (Kilimanjaro bez snijega”), a novi tekst je radio legendarni francuski šansonijer Serge Lama, inače bliski i dugogodišnji prijatelj naše pjevačke dive.

– Fabula spota govori o jednom ‘sjećanju’ koje nam prepričava Tereza, dok se priprema za koncert. Izvrsni glumci, Judita Franković Brdar i Frano Mašković, uprizorili su gradaciju zaljubljivanja i tragičnog završetka jedne ljubavne veze, a niz statista (20-ak) i odlične lokacije pridonijeli su da svi kadrovi koje smo snimali budu filmski i realni – rekla je Katja Restović za 24sata, koja potpisuje scenarij, režiju i montažu.

– Pazite, Serge Lama je jedan od najvećih francuskih glazbenika u povijesti – rekla je Tereza, sretna i zbog francuskog odlikovanja koje je dobila za doprinos u odnosima u kulturi Hrvatske i Francuske. I ovaj spot još je jedan doprinos tim odnosima.

Spot će biti gotov otprilike za dva tjedna. Osim Tereze te glumaca Judite Franković Brdar i Frana Maškovića, veliki doprinos dao je i Fabris Radin. Prvo se pobrinuo za lokacije u Puli, za potrebe spota plesao je tango uz plesnu partnericu Dariju Udossi, a u glumačkoj podjeli bio je i Terezin vozač.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić