28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSvečane promocije 260 studenata Sveučilišta u Dubrovniku

Svečane promocije 260 studenata Sveučilišta u Dubrovniku

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su u dva termina ispred Studentskog doma.

U obljetničkoj 20. godini Sveučilišta ukupno je promovirano 260 studenata, 103 magistra struke/stručna specijalista i 157 prvostupnika.

Na svečanim promocijama podijeljene su Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Rektorove nagrade za akademsku 2021./2022. godinu na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Dubrovniku dobili su Jan Mark Novalija, Viktorija Pilon i Mirta Tonc za najbolji uspjeh na Odjelu za umjetnost i restauraciju, Antea Marić za najbolji uspjeh na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Tonći Biočić za najbolji uspjeh na Pomorskom odjelu, Nikoleta Kušelj za najbolji uspjeh na Odjelu za komunikologiju, Ivica Ćurčija i Sandra Komaić za najbolji uspjeh na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Jure Mandić za najbolji uspjeh na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana i Marija Gardijan za najbolji uspjeh na Odjelu za primijenjenu ekologiju. 

U 18.30 promovirane su prvostupnice i prvostupnici Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, Studija Povijest Jadrana i Mediterana te Stručnog studija Sestrinstvo.

U 20.00 sati promovirani su magistri struke/stručni specijalisti Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju te Stručnog studija Kliničko sestrinstvo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA