30.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSVEČANA PROMOCIJA čestitamo magistrima i prvostupnicima

SVEČANA PROMOCIJA čestitamo magistrima i prvostupnicima

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su u dva termina ispred Studentskog doma.

Ukupno su promovirana 344 studenta, 152 magistra struke/stručna specijalista i 192 prvostupnika.

Na svečanim promocijama podijeljene su Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Rektorove nagrade za akademsku 2020./2021. godinu na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Dubrovniku dobili su Mateo Kušić za najbolji uspjeh na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Marin Milinković za najbolji uspjeh na Pomorskom odjelu, Jure Pirjać za najbolji uspjeh na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Blaž Briški za najbolji uspjeh na Odjelu za primijenjenu ekologiju, Lina Šagi za najbolji uspjeh na Odjelu za komunikologiju, Ira Fabrio i Ema Thür  za najbolji uspjeh na Odjelu za umjetnost i restauraciju te Đivo Testen za najbolji uspjeh na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana.

Rektorova nagrada za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja u akademskoj 2020./2021. dodijeljena je Toniju Juriću, studentu II. godine diplomskog sveučilišnog studija Mediji na Odjelu za komunikologiju.

U 18.30 sati promovirane su prvostupnice i prvostupnici Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, Studija Povijest Jadrana i Mediterana te Stručnog studija Sestrinstvo.

U 20.30 sati promovirani su magistri struke/stručni specijalisti Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju te Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA