18.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 26 rujna, 2022
NaslovnicaVijestiSud u Dubrovniku do daljnjeg neće primati stranke

Sud u Dubrovniku do daljnjeg neće primati stranke

Dubrovački sud uvodi mjere zaštite u svrhu sprečavanja širenja epidemije COVID-19. Stranke se do daljnjeg neće primati, a upućuju se da svoje požurnice i pritužbe podnose putem telefona ili e-maila.

Tako ured predsjednice Županijskog suda u Dubrovniku, u običajeno vrijeme za prijam stranka, svaki drugi utorak, do daljnjeg neće primati stranke, a u isto vrijeme stranke se upućuju da svoje požurnice i pritužbe podnose putem telefona 020/448-110 ili služenog e-maila ured.predsjednika@zsdu.pravosudje.hr

Ured predsjednice Općinskog suda u Dubrovniku, u običajeno vrijeme za prijem stranaka, svaki ponedjeljak, do daljnjeg neće primati strane, a u isto vrijeme stranke se upućuju svoje pritužbe i požurnice podnositi putem 020/448-106 ili službenog e-maila ured. predsjednika@osdu.pravosudje.hr.

Općinski sud u Dubrovniku, Zemljišnoknjižni odjel, u uobičajeno vrijeme za prijem stranaka, svaki ponedjeljak, do daljnjeg neće primati stranke, a u isto vrijeme stranke se upućuju svoje poružnie i pritužbe podnositi putem telefona 020/448-116, ili služebenog e-maila zemljisnoknjizni-odjel@osdu.pravosudje.hr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA