13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaVijestiSTRUKOVNA GRUPA GRAĐEVINARA: Moramo dati podršku institucijama kako bi što efikasnije suzbili...

STRUKOVNA GRUPA GRAĐEVINARA: Moramo dati podršku institucijama kako bi što efikasnije suzbili epidemiju

“Smatramo konkretnim i potrebitim izraziti našu punu podršku prema racinalnom korištenju javnih sredstava” stoji u priopćenju Strukovne grupe građevinara u kojem nadalje navode kako su svjesni da će trenutni događaji oko koronavirusa ostaviti traga i na njihovu gosodarsku granu. “Moramo dati podršku institucijama na svim razinama kako bi čim efikasnije suzbiti epidemiju i prebrodili nadolazeći period” navode u priopćenju kojeg u nastavku prenosimo u cijelosti.

“U svjetlu najnovijih događaja oko korona virusa kao i poduzetih i najavljenih mjera od strane gradske vlasti smatramo korektnim i potrebitim izraziti našu punu podršku prema racionalnom korištenju javnih sredstava.

Svjesni smo da će ovi događaji ostaviti traga i na našu gospodarsku granu i da ćemo svi, više ili manje, podnijeti određene gubitke. Koliko i u kojoj mjeri, to sada nije moguće predvidjeti. Ono što svakako moramo je dati podršku institucijama na svim razinama kako bi čim efikasnije suzbili epidemiju i prebrodili nadolazeći period.

Od državnih vladajućih struktura očekujemo da vodi brigu i oko nas poduzetnika čije poslovanje je ugroženo ili će biti ugroženo pojavom korona virusa. Pod ovim najprije podrazumijevamo mjere koje je HGK predložila nadležnim institucijama.

U tom smislu pozivamo sve poduzetnike da razmišljaju na način što u ovom trenutku oni mogu napraviti za društvo, a čvrsto vjerujemo da će i država povesti brigu kroz razne mjere pomoći poduzetnicima” stoji u zaključku priopćenje Strukovne grupe građevinara.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA