30.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSTRAVA NA OSOJNIKU: izgladnjele zatvorene životinje u blatu, smeće, stoka bez nadzora

STRAVA NA OSOJNIKU: izgladnjele zatvorene životinje u blatu, smeće, stoka bez nadzora

Na Osojniku, selu o kojemu smo dosad napisali brojne reportaže kao primjeru u kojemu brojno stanovništvo složno živi i čuva svoju baštinu, snimljene su fotografije koje izazivaju mučninu i osjećaj strave kako se vlasnici mogu ponašati prema svojim životinjama i okolišu, ne mareći ni za susjedstvo niti ljude koji stanuju u blizini.

  • -Imamo velikih problema s osobom (podaci poznati uredništvu) koja drži stoku bez nadzora, krave i bikovi lutaju po selu. Životinje koje drži doma zatvorene su, gladne i žedne. Ima svinje ispod kojih ne čisti, kučak na lancu, bez kućice, izgladnio je, također se oko njega ne čisti. Puno se puta čuje kako tuče životinje, dolazila je i policija i druge službe, ali ništa se nije nikad promijenilo – pišu zabrinuti i ogorčeni Sočani.

U dopisu koji su nam poslali stoji i kako je toj osobi zbog stanja u kojemu se nalazi bila oduzeta vozačka dozvola na preporuku liječnika, ali je on promijenio svog doktora i dobio je natrag. Stoga su izrazili i zabrinutost zbog toga što vožnjom ugrožava starije osobe i djecu na putu.

Pitaju tko im može pomoći kako bi se stanje promijenilo?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA