29.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleSplitska tvrtka Micro project izradit će plan razvoja cikloturizma DNŽ

Splitska tvrtka Micro project izradit će plan razvoja cikloturizma DNŽ

U sklopu izrade Operativnog plana razvoja cikloturizma Dubrovačko-neretvanske županije održan je virtualni sastanak uže radne skupine. Na sastanku su sudjelovali predstavnici turističkih zajednica i biciklističkih klubova iz županije koji aktivno provode projekte u segmentu cikloturizma. Izrađivači plana su predstavili konkretne prijedloge strateških usmjerenja Operativnog plana te se raspravljalo o konkretnim projektnim prijedlozima i dinamici izrade plana.

Sastanak je otvorio župan Nikola Dobroslavić koji je naglasio potrebu izrade strateškog dokumenta za razvoj segmenta cikloturizma u našoj županiji.

”Cikloturizam je u zadnje vrijeme u usponu te, osim klasične turističke ponude i ponude kulturnog turizma, moramo imati ispravan pristup i u razvoju i ovog segmenta aktivnog turizma”, naglasio je župan Dobroslavić.

Sastanak je moderirao Ivo Klaić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i more, a dogovoreno je da će se o nacrtu konačnog prijedloga Operativnog plana raspravljati polovinom sljedećeg mjeseca.

Opreativni plan za Dubrovačko neretvansku županiju izrađuje splitska tvrtka Micro project d.o.o., a financira se u okviru projekta MIMOSA iz programa INTERREG V-A Italija -Hrvatska 2014. – 2020.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA