13.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 5 prosinca, 2021
NaslovnicaVijestiSolidarnost na djelu 2021.:Ne dvoji, za drugog izdvoji!

Solidarnost na djelu 2021.:Ne dvoji, za drugog izdvoji!

Solidarnost na djelu je tradicionalna sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa u kojoj se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane kako bi se doprinijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.

Ovogodišnju, 49. po redu, akciju „Solidarnost na djelu 2021.“ provodimo pod motom „Ne dvoji, za drugog izdvoji!“. Akcija je započela 8. listopada, a  Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik provodit će je do kraja studenoga 2021. na način da će se pojačano prikupljati novčane donacije i osnovni prehrambeni proizvodi: brašno, ulje, riža, šećer, sol, tjestenina, riblje i mesne konzerve, mlijeko, keksi, slatki namazi, juha u vrećici.

-U svakodnevnom radu susrećemo se sa sve većim brojem osoba u potrebi za zadovoljavanjem najosnovnijih životnih potreba. Često nismo u mogućnosti svima pomoći, stoga Vas pozivamo da se priključite ovogodišnjoj akciji ”Solidarnost na djelu” i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi, pišu iz dubrovačkog crvenog križa.

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik za ovu akciju otvorilo je poseban žiro račun te pozivamo sve zainteresirane koji žele doprinijeti da uplate novčana sredstava do 30. studenog 2021. godine na broj:

IBAN: HR2224070001500015126

MODEL: 00

Poziv na broj: 49

OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2021.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić