25.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSjednica Gradskog vijeća u sljedeći ponedjeljak. Što je na dnevnom redu?

Sjednica Gradskog vijeća u sljedeći ponedjeljak. Što je na dnevnom redu?

18. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u ponedjeljak 23. siječnja. Na sjednici će se među ostalim raspravljati i o Izvješću o zaključcima stručne analize zaprimljenih inicijativa za izmjenama Prostornog i Generalnog plana uređenja Grada Dubrovnika, među kojima je čak 86 inicijativa za proširenje građevinskih zona na širem području Dubrovnika. Također na sjednici ćemo saznati i tko su ovogodišnji dobitnici nagrada Grada. U nastavku donosimo cjeloviti dnevni red sjednice.

DNEVNI RED

1.    Vijećnička pitanja.

2.    Prijedlog odluke o visini turističke pristojbe za brodove na kružnom putovanju u međunarodnom pomorskom prometu kada se brod nalazi na vezu u luci ili sidrištu luke na području grada Dubrovnika za 2024. godinu.

3.    Prijedlog odluke o proglašenju komunalne infrastrukture – nerazvrstane ceste Riječka ulica – javnim dobrom u općoj uporabi u vlasništvu Grada Dubrovnika.

4.    Prijedlog mjera socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2023. godinu.

5.    Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o zaključcima stručne analize zaprimljenih inicijativa u svrhu utvrđivanja osnovanosti pokretanja postupka za izradu i donošenje prostornih planova te njihovih izmjena i dopuna za 2022. godinu.

6.    Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi za dio nekretnine katastarske oznake čest.zem. 1020/2 k.o. Obuljeno u površini od 157 m2 (Vinogradarska 8).

7.    Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi za dio nekretnine katastarske oznake čest.zem. 1020/2 k.o. Obuljeno u površini od 130 m2  (Vinogradarska 10).

8.    Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi za  nekretninu katastarske oznake čest. zem. 1981/3 k.o. Orašac, površine 219 m2.

9.    Prijedlog kandidata za imenovanje sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Dubrovniku.

10.  Prijedlog zaključka o sklapanju sporazuma o suradnji Grada Dubrovnika i Grada Imotskog.

11.  Prijedlog zaključka o sklapanju sporazuma o suradnji Grada Dubrovnika i Grada Sorrenta.

12.  Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA