Nedjelja, 7 ožujka, 2021
Naslovnica Vijesti Sindikalni povjerenik iz MUP-a reagirao na "slučaj Klarić": sve je izrežirano

Sindikalni povjerenik iz MUP-a reagirao na “slučaj Klarić”: sve je izrežirano

Na brojne medijske napise o slučaju Matka Klarića, načelnika PP Gruda, reagirao je Ivica Miletić, glavni povjerenik Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a. U svom priopćenju on ističe kako je od dolaska Matka Klarića na čelo PP Gruda pojačan rad policije, osobito u sprječavanju trgovanja drogom, te postavlja pitanje je li čitav slučaj izrežiran od krim miljea ili njihovih pojedinih “kolega”. U priopćenju stoji:

U posljednja 24 sata od strane novinskih i TV agencija, glavna tema je život i rad policijskog službenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, tj. načelnika PGP Gruda gospodina Matka Klarića te se neprovjerenim i nepotvrđenim informacijama nanosi nepopravljiva šteta policijskom službeniku Klariću, odnosno njegovoj obitelji kao i policijskoj službi.

Nesporno je kako je Unutarnja kontrola MUP-a bila u PU dubrovačko-neretvanskoj i ispitivala gospodina Klarića, a sve temeljem anonimnih predstavki režiranih od strane NN osoba, te da je protiv istoga pokrenut disciplinski postupak koji bi se održao pred disciplinskim sudom u Splitu, dana 25.01.2021. godine.

Naime, od kada je gosp. Klarić izabran za načelnika rečene postaje, zajedno sa svim službenicima PGP Gruda nastavio se još jači operativni rad, a čime su ozbiljno umanjene mogućnosti nezakonitih djela a pogotovo u krijumčarenju i preprodaji droga, te se pitamo da li su ovi medijski natpisi režirani od strane Krim miljea ili pojedinih „kolega“.

Načelnik Klarić negira bilo kakvo seksualno uznemiravanje kolegica, a isti je iznenađen medijskim „linčom“ te se iskreno nada da ovi natpisi nisu usmjereni kako bi utjecali na rad disciplinskog suda da donese nepravednu sankciju, a Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a, uz nadu da će pravda biti zadovoljena kolegi Matku Klariću pruža apsolutnu potporu u ljudskom i profesionalnom smislu.

U Dubrovniku, 22.01.2021. g. , POVJERENIK NSD MUP-a:                                                                                                  Ivica Miletić

Cjelovito reagiranje pročitajte OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić