26.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleSEVERINA "otvorila dušu": Pala sam na 48 kg od stresa, prekinula sve...

SEVERINA “otvorila dušu”: Pala sam na 48 kg od stresa, prekinula sve svoje radne obaveze, to me je dotuklo

Severina je putem svog Facebook profila pozvala na čitanje intervjua koji je dala portalu H-alter. U njemu je posve otvoreno prozvala i imenovala osobe koje su umrežene kroz hrvatske sustave koji bi trebali biti u interesu majke i djeteta djelovale u interesu Milana Popovića, oca njenog djeteta i njenog nekadašnjeg partnera.

Na svom fb profilu napisala je:

Pročitajte moj intervju na portalu H-ALTER, koji sam dala uglednoj novinarki HRT-a, Jeleni Jindri, koja već nekoliko mjeseci u nastavcima objavljuje priče žena (kojih ima preko 100), koje umreženi pojedinci iz hrvatskih institucija sustavno zaplašuju i oduzimaju im djecu. Intervju je dugačak pa skoro koliko i ovaj već reality od 9 godina, koji bih nazvala ‘Deveti krug sudskog pakla’. Spoj drame i krimi-psihološkog trilera, sa stvarnim likovima. Ima i fantastike… Naime, fantastično i perfidno to rade. Ali ne kao šarmantni kriminalci za koje navijamo u filmovima. Oni su negativci koje baš ne volimo kad ih gledamo. Kao teta Lydia iz Sluškinjine priče. Ovo je priča o majci (mada, kako su se ponašali akteri – možemo ju nazvati i “Basna o majci”), koju 9 godina sistematski, sistemski (…), da skratim – maltretiraju. Moj život ima drugi smisao nakon ovih priča, uključujući i moju. Zdušno ću pomagati svim hrvatskim ‘Laurama’, kako ih naziva Jindra. Boje se reći svoje puno ime i prezime, zaplašene od sustava koji im to brani, jer je to “za dječje dobro”. Ako nešto kažes – oduzmu ti dijete. I onda slijedi pakao…

Razgovor u kojemu Severina opisuje sve što je prošla kroz sustav od kojega se očekuje da zaštiti majku i dijete, pročitajte OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA