27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSenjalibar je nova aktivnost i nova rubrika aktivne knjižnice u Cavtatu za...

Senjalibar je nova aktivnost i nova rubrika aktivne knjižnice u Cavtatu za zaljubljenike u čitanje

Senjali ste par dobrih stranica? Ili cijelu knjigu? Knjiga vam se jako svidjela i baš biste s nekim htjeli podijeliti svoje dojmove? Ili baš suprotno, knjiga vam se uopće ne sviđa i o tome želite pričati!

U knjižnici u Cavtatu imaju odlične vijesti za vas!

Naime, ako želite pisati o pročitanom djelu, šaljite im svoje osvrte na mail adresu cavtat@dkd.hr, a oni će ih objavljivati na facebook stranici te Instagram profilu Ogranka Cavtat te na web stranici Dubrovačkih knjižnica.

Tekstovi mogu biti objavljeni pod osobnim imenom, pseudonimom ili potpuno anonimno. Svaki će se tekst prije objave pročitati te lektorirati u skladu s normom hrvatskog standardnog jezika. Ako je stilski bitno da je tekst napisan regionalnim ili lokalnim govorom, takav tekst ne podliježe normi hrvatskog standardnog jezika. Tekstovi za koje se zaključi da su neprimjereni tj. da ne odražavaju sadržaj pročitane knjige neće biti objavljeni.

senjalibar, -a m reg. vrpca ili poseban označivač za knjige, cedulja i dr., umeće se između stranica gdje je prekinuto čitanje; označivač

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA