32.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSanitat smanjio plaće zaposlenicima kao i zakupnine na placi

Sanitat smanjio plaće zaposlenicima kao i zakupnine na placi

Tvrtka Sanitat Dubrovnik d.o.o. donijela je novi paket mjera za vrijeme trajanja globalne pandemije, a odnosi se na smanjenje zakupnina na tržnicama i smanjenje plaća zaposlenicima.


Zakupnicima poslovnih prostora bit će umanjen iznos mjesečne zakupnine za 50% i to za mjesece travanj, svibanj i lipanj 2020. godine.

Zakupnicima za prodaju cvijeća pri Tržnici Gruž umanjenje su mjesečne zakupnine za 70%, također u trajanju od travnja do lipnja 2020. godine. 

Režijski troškovi zakupnika poslovnih prostora bit će prefakturirani kao i do sada.

Sanitat Dubrovnik d.o.o. je donio i odluku o smanjenju plaća za 10% svim radnicima,  te ukidanje naknade za članove Nadzornog odbora, također u trajanju od tri mjeseca.

– Poduzeli smo ove mjere kako bismo što efikasnije prebrodili krizu koja nas je zadesila, a još joj se ne nazire kraj. Svi sektori i svi zaposlenici pa tako i Nadzorni odbor snosit će dio tereta kako nitko ne bi bio previše pogođen novim mjerama – izjavio je Tomislav Tabak, direktor Sanitata Dubrovnik d.o.o.

Napomenimo da je već prije donesena odluka o nenaplati parkinga kako bi zaštitili sve korisnike naših usluga i radnike na parkiralištima produžena.

Naša Služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju svakodnevno obavlja poslove dezinfekcije bolnice, vozila hitne pomoći, autobuse i dezinfekciju za sve ostale objekte i vozila po nalogu Stožera civilne zaštite.

Naše radnike iz trenutno ne djelatnih službi društva, a koji ne spadaju u ugroženu skupinu, ustupili smo kao pomoć Stožeru civilne zaštite za rad na ulazu u Opću bolnicu Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA