18.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 5 listopada, 2023
NaslovnicaVijestiRušeći remizu, probili fasadu susjedne kuće. Vlasnik se pita je li to...

Rušeći remizu, probili fasadu susjedne kuće. Vlasnik se pita je li to zastrašivanje jer nije prvi put….

Vlasnik žute kuće, jedine koja je ostala u “pojasu” remize u kojoj će Lovorko Milošević izgraditi poslovno-stambeni kompleks, ispričao je za Dubrovačku televiziju o incidentu tijekom kojega mu je probijena fasada na nekretnini koja se nalazi na gradilištu.

Vlasnik Stjepan Gudelj jedini je koji se, kako je rekao, nije dogovorio s ex vlasnikom trgovačkog centra Pemo, a o prodaji svoje kuće, istaknuo je, niti ne razmišlja.

No, postavio je pitanje kako se moglo dogoditi da bageri poruše i probiju zid njegove kuće koja je desetak metara udaljena od zgrada koje su rušene. Budući da to nije prvi put da mu se događa, prema njegovim riječima, pita radi li se o slučajnosti ili zastrašivanju.

Dodao je kako uopće ne razmišlja o odlasku iz svoje kuće, ali da ovo na žalost nije država za koju su se borili.

Ispričao je kako se u trenutku kada se začuo lom, u kući bila njegova sestra s autističnim djetetom, te da su doživjeli strašnu traumu.

Do Lovorka Miloševića nije uspio doći, ali je za Dubrovačku televiziju vlasnik tvrtke koja izvodi radove, Pero Račić rekao kako je do napuknuća zida žute kuće došlo njihovom greškom i “klizanjem krovišta” zgrada koje su se rušile, te kako će oni i sanirati štetu.

Iako je sve moguće, ostaje za nadati se kako se vlasniku jedine privatne kuće koja je ostala unutar ogromnog građevinskog područja koje je u vlasništvu Miloševića, nije na ovakav način poslala neka zastrašujuća poruka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA