29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaREAGIRANJE: Nardelli - cijeli tekst i sve navode u istom u cijelosti...

REAGIRANJE: Nardelli – cijeli tekst i sve navode u istom u cijelosti demantiram i oštro osuđujem

Načelnik Opčine Župa dubrovačka Silvio Nardelli reagirao je na naš članak ISPOD POJASA: Ovo bi Nardelli morao objasniti svojim biračima u Župi dubrovačkoj. Tvrdi kako su su sve tvrdnje iz tog članka, objavljenje prethodno na FB profilu Župske stranke neistinite. Njegov demantij prenosimo u cijelosti.

“Poštovani,

u skladu sa odredbama čl. 40. Zakona o medijima, zahtjevam objavu demantija zbog niza netočnih informacija plasiranih u medijski prostor i na digitalnim platformama:

–         tekst objavljen na portalu Dubrovniknet pod naslovom ”Ispod pojasa: ovo bi Nardelli morao objasniti svojim biračima u Župi dubrovačkoj“ (17. travnja 2021. godine)

Nažalost, moram reagirati i napisati ovaj demanti kako bi zaštitio svoj poslovni i privatni integritet, kao i integritet funkcije koju obnašam ja osobno kao i predsjednik stranke HDZ-a Župe dubrovačke gosp. Lovorko Klešković.

Autor članka i posta na Facebook stranici Župka iznio je niz izmišljenih i zlonamjernih teza koje su sadržane u klevetničkim izjavama koje s gnušanjem odbacujem i odlučno demantiram. Izmišljene teze poslužile su stvaranju senzacionalističke priče u želji da se dođe (stranka Župka) do prikupljanja jeftinih političkih poena.

Nije istina da sam telefonski uznemiravao, a kamoli prijetio gosp. Bašiću, niti se spremala bilo kakva politička konstrukcija od strane HDZ-a koja bi naštetila gosp. Bašiću.

U sklopu akcije čišćenja nelegalne deponije na Gornjem Brgatu 09.04.2021. godine od strane mladeži HDZ-a Župe dubrovačke na istoj je pronađena slika s vjenčanja g. Bašića te je isti pozvan od strane g. Lovorka Kleškovića na samu nelegalu deponiju te mu je tom prilikom slika dobronamjerno i vraćena.

Niti u jednom trenutku nije nam bila namjera navedeni događaj iznijeti u javnost, niti gosp. Bašića optužiti za nelegalnu deponiju, obzirom da to nije moguće sa sigurnošću utvrditi. Pa je tako objavljen članak o akciji čišćenja bez spominjanja gosp. Bašića.

Nismo željeli iskoristiti ovaj događaj i nanijeti političku štetu g. Bašiću i političkoj stranci koju on predstavlja bez da znamo pravu istinu o porijeklu same nelegalne deponije jer to nije način moga rada. 

Ovom prilikom podsjećam da sam osobno bio predmet klevetničkih objeda od članova Župske stranke koje sam doživio  prije 4 godine u predizborno vrijeme, a isto se nažalost nastavilo i tijekom cijelog ovog manadata.

Navedeni tekst ima za cilj naštetiti mojem ugledu i časnom obavljanju mog posla. Da netko prijeti meni i mojoj obitelji potražio bih zaštitu institucija, a ne  bih o tome  pisao članke po facebooku.

Cijeli tekst i sve navode u istom u cijelosti demantiram i oštro osuđujem.

Tokom cijelog prošlog mandata nastojali smo izgraditi fer i korektnu suradnju s predstavnicima Oporbe odnosno članovima Župske stranke  u Općinskom vijeću ( kroz međusobne sastanke, kordinacije i odbore ) sa željom ostvarivanja svih ciljeva na doborobit žitelja Župe dubrovačke. Tom prilikom smo nastojali nadvladati političke interese jer je interes Župe i njezinih stanovnika iznad svih nas. 

Ovom prilikom pozivam sve aktere predizborne kampanje na fer i korektnu kampanju i kulturu dijaloga kako bi svoju energiju usmjerili na dobrobit Župe a ne na sitne političke interese.

Neka nam bude ”ŽUPA NA PRVOM MJESTU”, stoji u reagiranju koje potpisuje načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA