15.8 C
Dubrovnik
Petak, 7 listopada, 2022
NaslovnicaVijestiRaspisan natječaj za najam državnih nekretnina - prostor u Širokoj i dalje...

Raspisan natječaj za najam državnih nekretnina – prostor u Širokoj i dalje je prazan

Državne nekretnine danas su raspisale je javni natječaj za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske u 11 gradova. Osim središnje Hrvatske sa Zagrebom, Bjelovarom i Petrinjom, ponuđeni su poslovni prostori u Slavoniji, u Osijeku i Belom Manastiru, a od obalnog dijela Hrvatske u Rijeci, Kastvu i Cresu te prema jugu u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Trećim natječajem u 2022. Državne nekretnine d.o.o. daju u desetogodišnji zakup 32 državna prostora na frekventnim lokacijama u središtima gradova i gradskih kvartova.

Među ostalima u najam se daje i ulični poslovni prostor u dubrovačkoj gradskoj jezgri na križanju Široke i ulice Od Puča početna zakupnina 980 kn/m2, koji je na prošlom natječaju ostao bez zainteresiranih unajmljivača.

Riječ je o prostoru veličine 13,48m2 u prizemlju, a vidjeti se može 28.06.2022. od 12:00 do 12:30.

Prema terminima objavljenima u Javnom pozivu, prostori se mogu obići i pogledati između 24. lipnja i 1. srpnja 2022., a u zakup se daju u viđenom stanju. Natječaj će biti otvoren do 8. srpnja 2022. do 12 sati, kada istječe rok za predaju ponuda i nakon čega slijedi njihovo javno otvaranje koje će se održati isti dan u 13:30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb.

Ponude se dostavljaju poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu Društva, a pravo na sklapanje ugovora ostvaruje najpovoljniji ponuditelj koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine. Detaljne informacije o prostorima, s fotografijama i uvjetima natječaja, nalaze se na poveznici: Natječaj za zakup poslovnih prostora 3/22.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA