28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPročelnici HGGS stanica Dubrovnik i Orebić na prijemu kod župana Dobroslavića

Pročelnici HGGS stanica Dubrovnik i Orebić na prijemu kod župana Dobroslavića

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom i pročelnicom Žaklinom Marević primio je u ponedjeljak vodstvo dvaju stanica HGSS-a u našoj županiji, Dubrovnik i Orebić.

Na sastanku se tako predstavio novi pročelnik HGSS Dubrovnik Jadran Kapović s dopročelnikom Ivanom Baračem, a s njima je bio i član Izvršnog odbora HGSS-a Dubrovnik Zoran Čabrilo. Također, sastanku je nazočio i pročelnik HGSS-a Orebić Darko Prižmić.

Župan Dobroslavić ovom je prilikom naglasio kako je posao koji ta Služba obavlja nužan i neophodan za Republiku Hrvatsku i sve njezine jedinice lokalne i područne samouprave i zahvalio se spašavateljima na njihovoj predanosti i hrabrosti u obavljanju svojih dužnosti.

Pročelnici Kapović i Prižmić istaknuli su kako veliki broj njihovih članova svoje dužnosti obavlja volonterski, a zatražili su od Županije u okvirima mogućnosti povećanje izdvajanja za njihovo djelovanje. Župan Dobroslavić rekao je kako će u sljedećem proračunskom razdoblju tražiti način kako povećati izdvajanja za potrebe HGSS-a, ali i kako će se dio sredstava, ukoliko to bude moguće, pokušati iznaći u sljedećem rebalansu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA