19.8 C
Dubrovnik
Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestylePrivatni dubrovački chef Marino Radić na Lopudu kuha za Victoriu i Davida...

Privatni dubrovački chef Marino Radić na Lopudu kuha za Victoriu i Davida Beckham

Mladi dubrovački chef Marino Radić privatni je kuhar za obitelj Beckham koja ljetuje na Lopudu u luksuznom kompleksu Lopud 1483.

“Otkrila” je to fotografija koju je na Instagramu objavila Victoria Beckham i to kada su slavili 11. rođendan svog najmlađeg djeteta, kćeri Harper. Na njoj se u pozadini ushićene Harper vidi nasmiješeno lice mladog dubrovačkog privatnog kuhara Marina Radića.

Nekadašnji franjevački samostan je uredila barunica Francesca von Habsburg, te se on danas iznajmljuje kao jedna od najatraktivnijih turističkih lokacija na Jadranu po cijeni noćenja od oko 1400 eura dok se za njegov dnevni najam za deset osoba treba izdvojiti 10 tisuća eura.

Marino Radić je profesionalni kuhar s 12 godina iskustva, srednju ugostiteljsku školu je završio u Dubrovniku, a još je tijekom školovanja svako ljeto radio u hotelima s pet zvjezdica i restoranima. 

-Nakon škole dobivam posao sous chefa i tada moja želja za kuhanjem počinje ići na više razine. Nekoliko godina kasnije dobio sam priliku raditi kao sous chef glavnog kuhara iz Londona s Michellinovom zvjezdicom. Radio sam u vilama kao privatni kuhar nekoliko godina, a radio sam i na super jahtama kao osobni kuhar za privatne vlasnike – predstavio se Marino na stranici TakeAChef.

Iako u pravilu takva vrsta posla zahtijeva veliku diskreciju od strane zaposlenika koji rade za slavne osobe koje žele osigurati neku dozu privatnosti, fotografije na društvenim mrežama otkriju i takve detalje kao što je ovaj da naš mladi sugrađanin kuha za jedan od najslavnijih britanskih i svjetskih celebrityja.

U eri društvenih mreža očito malo toga može ostati sakriveno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA