13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaVijestiPrestaju voziti svi Libertasovi autobusi

Prestaju voziti svi Libertasovi autobusi

Na temelju članka 22. Zakona o sustavu civilne zaštite (Narodne novine br. 82/15, 118/18 i 31/2020) Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, dana 20. ožujka 2020. godine donio je Odluku o privremenoj obustavi javnog prometa.

S obzirom na znatno povećani rizik prijenosa bolesti COVID-19 prilikom korištenja javnog prijevoza, privremeno se obustavlja javni promet u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke. Privremena obustava iz točke 1. odnosi se na: javni linijski prijevoz putnika u unutarnjem cestovnom prometu, izuzev autotaksi prijevoza – javni linijski prijevoz putnika u međunarodnom cestovnom prometu – javni prijevoz osoba u željezničkom prometu – tramvajski i drugi javnogradski promet – sve ostale nespomenute vrste javnog prijevoza ( žičare, uspinjače i dr.). Privremeno se, za vrijeme trajanja ove Odluke, zatvaraju i svi željeznički i autobusni kolodvori. Stožeri civilne zaštite i Ravnateljstvo policije dužni su osigurati provedbu i nadzor provođenja mjera iz ove Odluke.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od 22. ožujka 2020. godine i objavit će se u Narodnim novinama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA