34.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaDupromoPOLIKLINIKA MARIN MED: pregledajte leđa kod dr. Perovića

POLIKLINIKA MARIN MED: pregledajte leđa kod dr. Perovića

Bole vas leđa???

Zašto trpite bolove? Mislite da križobolji nema (odgovarajućeg) lijeka i rješenja? Ako bol radije olakšavate analgetikom ili čekate da bol sama od sebe prođe- dođite u Polikliniku Marin Med po stručno mišljenje! Bol u leđima je izlječiva!

Istaknuti zagrebački spinalni kirurg dr. Darko Perović iz Kliničke bolnice Dubrava s bogatim znanjem i iskustvom u liječenju svih bolesti kralježnice može vas pregledati.  Da, jedinstvenim kirurškim postupcima moguće je riješiti bolna stanja kralježnice.

Dr. Perović kao dio stalnog tima Poliklinike Marin Med za kralježnicu, hrvatski je ekspert za obavljanje svih zahvata na kralježnici poglavito ponajboljeg svjetskog medicinskog rješenja za izbjegavanje teške i dugo zalječive otvorene operacije leđa.

Naručite se na pregled u ponedjeljak i utorak, 25. i 26. ožujka 2024.

PREGLEDAJTE SE!

Do kraja mjeseca ostvarite popust od 25% na sve individualne tretmane FIZIKALNE TERAPIJE ili još više uz kupnju naše tzv. Fizikalne kartice.

Nazovite nas i raspitajte se o pogodnostima koje imamo za naše pacijente!

Poboljšanje zdravlja i stanja pacijenta osnovni je cilj fizikalne terapije. Da bi ona bila apsolutno učinkovita, od iznimne je važnosti individualan pristup svakom pacijentu, ovisno o problemima i tegobama.

U Poliklinici Marin Med u odjelu Fizikalne terapije i rehabilitacije primjenjuje se program prilagođen svakom pacijentu ponaosob.

Osigurana je kompletna i kvalitetna fizikalna terapija u prevenciji i liječenju bolesti lokomotornog sustava, prema najsuvremenijim standardima, a kroz individualne programe liječenja i rehabilitacije koji su pod stalnim nadzorom stručnog tima.

Razni programi uobličeni su u pakete, a uključuju i elektroterapije, laser, ultrazvuk, magnetoterapiju te kineziterapiju- ovisno o tegobama pacijenta.

Stoga, započnite liječenje u Poliklinici Marin Medi iskoristite popust od 25 posto na sve individualne tretmane.

Nazovite nas i raspitajte se o pogodnostima koje imamo za naše pacijente!

Tel: +385 (0)20 400 500

       +385(0)20 400 505

Poliklinika Marin Med

dr.Ante Starčevića 45

Dubrovnik

www. marin-med.com

email: info@marin-med.com

Za sve informacije posjetite naš webFacebook i Instagram stranicu Poliklinike Marin Med ili nas nazovite!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA