5.3 C
Dubrovnik
Naslovnica Dupromo POLIKLINIKA MARIN MED: otvoren novi odjel pod vodstvom dr. Meri Vučković Mataga

POLIKLINIKA MARIN MED: otvoren novi odjel pod vodstvom dr. Meri Vučković Mataga

S raznim greškama susrećemo se svakodnevno. Obično pred njima zatvaramo oči. No nemojte odabrati tu opciju ukoliko primijetite grešku vida! Poruke i simptomi koje nam šalju oči važni su za pravodobnu reakciju. Pregledajte svoj vid u novoj i vrhunski opremljenoj ambulanti za pregled oka u Poliklinici Marin Med. Pregledat će vas iskusna oftalmologinja dr. Meri Vučković Mataga na najmodernijim aparatima za dijagnostiku vida.

Greške vida poput kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma i starosne delekovidnosti ili pak neke druge bolesti oka kao kronični konjuktivitis, suho oko, keratokonus, degeneracija žute pjege te napredovanje sive mrene ili katarakte …mogu se izliječiti ili spriječiti dalji razvoj bolesti. Rješenje je u pravovremenim kontrolama kod oftalmologa!

Pregledajte svoj vid u novoj i vrhunski opremljenoj ambulanti za pregled oka u Poliklinici Marin Med. Pregledat će vas iskusna oftalmologinja dr. Meri Vučković Mataga na najmodernijim aparatima za dijagnostiku vida.

Samo u Poliklinici Marin Med oči možete pregledati na najnaprednijem digitalnom čitaču dioptrije, obaviti objektivno mjerenje refraktivne pogreške oka i dobiti objektivnu dioptriju za naočale i kontaktne leće.

Novi odjel oftalmologije Poliklinike Marin Med opremljen je najmodernijom tehnologijom u oftalmologiji za dijagnostičke preglede OCT, vidno polje Octopus 900, ultrazvuk, lasersko liječenje glaukoma te digitalnom kamerom za snimanje prednjeg segmenta oka sa foto i video zapisom, idealnim za praćenje kroz period liječenja.

S najmodernijom svjetskom tehnologijom u oftalmologiji, ubuduće sve preglede oka obavljene u Poliklinici Marin Med možete dobiti i u digitalnom obliku.
Oftalmologinja dr. Meri Vučković Mataga temeljito će pregledati vaše oko!

Najmodernija aparatura omogućava vrlo precizno mjerenje očnog tlaka, dioptrije, objektivno mjerenje akomodacije pacijentovog oka kao i mjerenje prozirnosti ili zamućenosti očne leće te uvid ima li pacijent sivu mrenu ili kataraktu.

Naša zadaća je napraviti kvalitetan pregled. Vi odabirete samo okvir!

Oftalmološki odjel Marin Med-a u asortimanu usluga nudi od preventivnih oftalmoloških pregleda do estetski i medicinski indiciranih zahvata periokularnog i okularnog područja:

blefaroplastika,
ektropij,
entropij,
tumori,
ksantelazme,
operacije pterigija tzv. vanjske mrene uz transplantat vlastitog tkiva,
praćenje glaukomskih pacijenata uz pomoć vidnog polja, OCT-a
laserske terapije
dijagnoza i liječenje retinalnih bolesti.

Vaš vid je neprocjenjiv! Pregledajte ga!

Predbilježite se za pregled!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici!

POLIKLINIKA MARIN MED
Poliklinika Marin Med
dr.Ante Starčevića 45
Dubrovnik

Tel: +385 (0)20 400 500
       +385(0)20 400 505

www. marin-med.com
email: info@marin-med.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Je li privatni investitor otkinuo komad javne ceste?

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima je obišao radove u Ulici kardinala Stepinca. Ulica je to koja je godinama žudjela za intervencijom,...

ETO NAS: Konovizija 2020.

Kako protokol i nalaže treće izdanje Konovizije započelo je izvedbom prošlogodišnjeg pobjednika i predstavnika sela Mikulići Tonija Mostahinića nakon čega je već...

Kratki rezovi: “Birds of prey/ Emancipacija famozne Harley Quinn”, “Mutne vode” , “Zagrebački Ekvinocij”, IN MEMORIAM: Vatroslav Mimica

U ovotjednom izdanju Kratkih rezova pogledajte osvrt na film "Birds of prey/ Emancipacija famozne Harley Quinn" - u Hollywoodu morate dobro...

IZBORNA GODINA: Olga Muratti (HSU): ako ljevica u Gradu bude “rasuta”, HDZ može mirno spavati

Hoće li Milanović kao predsjednik promijeniti svoju prepoznatljivu "ćud"? Kako će surađivati Plenković i Milanović? Može li SDP pobijediti na parlamentarnim izborima...

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić