20.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiPokreni nešto svoje uz Centar za poduzetništvo

Pokreni nešto svoje uz Centar za poduzetništvo

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje kroz održavanje online radionica na temu “Pokreni svoj posao”. Danas je održana prva radionica, a sljedeća je najavljena za 2. veljače 2022. u 10 sati.

Radionice su namijenjene budućim poduzetnicima koji planiraju ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Centar polaznike informira o procesu pokretanja poslovanja, razlikama među pojedinim pravnim oblicima poslovanja te o pogodnostima i kreditnim linijama dostupnima poduzetnicima.

Nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim.

Spomenutu suradnju, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije i HZZ – Područni ured u Dubrovniku, pokrenuli su još davne 2009., a suradnja je nastavljena i u pandemijskim godinama što potvrđuje predanost partnera u poticanju i razvoju poduzetništva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA