23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPO PRVI PUT Stigla nam je i Splendida, najnoviji brod MSC-a

PO PRVI PUT Stigla nam je i Splendida, najnoviji brod MSC-a

MSC Splendida je za vikend postala najnovijim brodom MSC Cruisesa koji je započeo s ljetnim programom uz 7-noćni itinerer iz Trsta do očaravajućih krajolika istočnog Mediterana.

MSC Splendida je danas u Dubrovniku, a na itinereru se još nalaze: Ancona, Bari, grčki otok Krf te Kotor ili Split prije povratka u Trst; ukrcaj je moguć u svakoj od navedenih talijanskih luka. Ovaj brod klase Fantasia je danas posjetio Dubrovnik prvi put, a u petak će uploviti i u Split. MSC Splendida će u Dubrovniku ostvariti ukupno 16 ticanja sa zadnjim dolaskom planiranim za 27.09.2021. godine, dok će Split posjetiti četiri puta prije nego što ga u 7. mjesecu zamijeni Kotor. Dubrovnik je treća luka itinerera, a tu će provesti čitav dan s isplovljavanjem zakazanim u 20:30h kada će zaploviti prema Bariju.  

MSC Splendida nudi bogat izbor restorana, barova i lounge salona, četiri bazena, dobro opremljenu teretanu i luksuzni spa centar, nagrađivane obiteljske aktivnosti i sadržaje kao i luksuzni MSC Yacht Club sa 71 prostranim apartmanom i cjelodnevnom uslugom batlera.

MSC Splendida je peti brod kompanije koji je započeo s redovnom plovidbom ovog ljeta. MSC Grandiosa i MSC Seaside plove zapadnim Mediteranom, MSC Orchestra je nedavno krenula s krstarenjima istočnim Mediteranom, a perjanica flote MSC Virtuosa krstari Ujedinjenim Kraljevstvom s rezervacijama otvorenim samo za britanske goste.

Punu podršku pruža vodeći zdravstveno-sigurnosni protokol pod čijom zaštitom je od prvog predstavljanja u 8. mjesecu 2020. na brodu MSC Grandiosa sigurno plovilo već na desetke tisuća gostiju baš kao i članova posade, a štiti i lokalne zajednice koje se posjećuju. Detalje zdravstveno-sigurnosnog protokola možete pronaći ovdje.

MSC Splendida

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom istočnim Mediteranom 20.06. polazeći iz Italije – redovno će uplovljavati u Split gdje će ove godine ostvariti 20 ticanja, MSC Seaview kreće na plovidbu Baltičkim morem do Švedske i Estonije 03.07. iz Kiela u Njemačkoj, a nakon njega stiže i najnoviji brod flote, MSC Seashore, koji će prvi put zaploviti zapadnim Mediteranom krajem 7. mjeseca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA