23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaSportOTVORENE PRIJAVE Dančarski plivački maraton Đuro Kolić ove godine ima i humanitarni...

OTVORENE PRIJAVE Dančarski plivački maraton Đuro Kolić ove godine ima i humanitarni karakter

Otvorene su prijave za 14. dančarski plivački maraton Đuro Kolić, koji je pokrenut u uspomenu na pok. Đura Kolića, koji će se održati 27. kolovoza u 9 sati. Uz maraton, istovremeno će se održati i Cro cup utrka “Open water swimming Dubrovnik 2022”, koja je ujedno i Veteransko prvenstvo Hrvatske na 5 tisuća metara. Maraton ove godine ima i humanitarni karakter.

“Poštovane i drage daljinske plivačice i plivači, rekreativci plivači, triatlonci, svi ljudi dobre volje odakle god nas dolazili posjetiti na naše Danče, vrijeme je za objaviti otvaranje prijava za:

„14. dančarski plivački maraton Đuro Kolić“ te Cro Cup utrku „Open water swimming Dubrovnik“ 2022. koja je ujedno i Veteransko prvenstvo Hrvatske na distanci 5000m za ovu godinu, odlukom Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Dančarski plivački maraton te Cro cup utrka će se održati istovremeno, sa zajedničkim startom iz mora, u subotu, 27/8/2022, u 09h”, objavili su organizatori Udruga daljinskog plivanja i sportke rekreacija na moru “Danče” te napomenuli plivačima da obrate pozornost na time limit, odnosno vremensko ograničenje plivanja, koja su 30 minuta nakon vremena pobjednika utrke 1700 metara, odnosno 60 minuta nakon pobjednika na 5000 metara. Dodali su i kako su plivači nakon prolaska toga roka, duži ući u baraku pratnje.

Humanitarni karakter

“Ono što posebno želimo istaknuti, maraton će imati i humanitarnu crtu.  Vjerujemo da znate da je početkom srpnja ove godine područje Rasline i Zatona zadesio katastrofalan požar u kojemu je stradalo dvadesetak kuća, na sreću nije bilo ljudskih žrtava. Mi, Dančari, organizatori maratona, smo odlučili pomoći našim sportskim prijateljima iz Društva sportske rekreacije Raslina, organizatorima bratskog Plivačkog maratona Raslina ( http://www.raslina5km.hr ).

Za vrijeme trajanja plivačkog maratona na Dančama 27.8.2022. će se nalaziti kutija za dobrotvorne priloge u koju ćete moći ubaciti novac koji ćemo uplatiti za pomoć  Raslini. Također, svaki iznos uplaćen povrh svoje kotizacije za utrku koja odaberete, smatrati će se donacijom i sigurno biti uplaćen u istu svrhu kao i novci iz kutije.

Sav prikupljeni iznos iz kutije, kao i od donacija uplaćenih preko računa će biti javno objavljen nakon završetka akcije. Tom iznosu će naša Udruga  daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru „Danče“ dodati svoju donaciju te će soldi biti poslani u provjerene ruke odgovornih osoba u DSR “Raslina”, da bi se doista mogli iskoristiti za obnovu kuća i/li nadoknadu druge materijalne štete posebno onih najpotrebnijih stanovnika Rasline, za što ga i skupljamo”, navali su organizatori, Udruga daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru “Danče”.

Dječja utrka

“Ono što nas posebno raduje jest da od ove godine ponovno imamo i najveseliju dančarsku plivačku utrku – onu dječju, za sve najmlađe Dančarice i Dančare i sve njihove prijatelje i prijateljice iz cijeloga svijeta koji se to jutro nađu na Dančama u pratnji svojih roditelja. Prijave za dječju utrku su također online putem linka na dnu teksta. Start dječje utrke bit će kao i prethodnih godina, oko 11 sati, preuzimanje startnih brojeva od 09 do 10.45”, poručili su organizatori.

Organizatori su istaknuli da je prijavu moguće obaviti samo i isključivo online te da neće biti moguće prijaviti se na licu mjesta.

U nastavku donosimo propozicije svih utrka kao i linkove koji vode na prijavu.

14. dančarski plivački maraton

te

Cro Cup Utrka Open water swimming Dubrovnik 2022 (5000m)

Datum održavanja:  27.08.2022.

Vrijeme održavanja:  Od 08:00 do 12:00 sati.

Mjesto održavanja: Kupalište Danče, Dubrovnik

Lokacija (za sve koji stižu van Dubrovnika):   https://goo.gl/maps/Vk5mNzWK8KxfAw9x9

PROPOZICIJE   PLIVAČKOG MARATONA

„Cro Cup Open water swimming 2022.“ – 5000 m
Veteransko prvenstvo Hrvatske 2022. u daljinskom plivanju na 5000 m

(samo za plivačice i plivače licencirane pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja)


Organizator: Udruga daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru „Danče“ Dubrovnik

STAZA
Staza u obliku trokuta se nalazi u akvatoriju Uvale Danče. Dužine je cca 1666m, plivaju se tri kruga, a plutače se obilaze lijevim ramenom. Prva okretna bova je ispod Boninova, druga okretna bova na ponti kod hotela Rixos Premium Dubrovnik, a treća na Dančama, u blizini starta / cilja.

Cilj se nalazi uz startnu liniju, označen je velikom oznakom na ciljnim vratima FINISH.

Ulazak u cilj snima se sa video kamerom.

Pliva se u morskoj vodi, kontroliranoj redovito od nadležnih zdravstvenih službi.

SUDJELOVANJE

 • Na natjecanju mogu sudjelovati članovi sportskih klubova ili kupci individualne licence prema pravilima CRO cupa
 • Svaki natjecatelj koji izvrši registraciju do 24. kolovoza 2022. (srijeda) u 23.59 dobiva startni paket koji uključuje:
  • 1 majicu kao sjećanje na ovu utrku,
  • 1 Dubrovnik Pass karticu (inače vrijedi 250 kn)
   https://www.dubrovnikpass.com/discounts?type=Free ) koja uključuje ulaznicu za razgledanje svih glavnih dubrovačkih znamenitosti poput Dubrovačkih zidina, ulaz u dubrovačke muzeje i galerije, te javni prijevoz gradskim autobusima „Libertas“. Više informacija na linku poviše.
  • 1 povratnu kartu za dubrovačku Žičaru (inače vrijedi 200 kn), koja vozi na vrh brda Srđa poviše Grada, sa najljepšim pogledom na svijetu. Više informacija na https://www.dubrovnikcablecar.com/
  • topli obrok
 • Žene i muškarci nastupaju istovremeno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno
 • Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost o čemu daje pisanu izjavu prilikom
  prijave na natjecanje – preuzimanja startnog broja,
 • Osobe mlađe od 18 godina mogu nastupati jedino uz potpisanu Izjavu roditelja/
  staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci.

KATEGORIJE

 1. Veteransko prvenstvo Hrvatske
 • Apsolutna kategorija pravo nastupa imaju svi hrvatski državljani koji su registrirani pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja u skladu s pravilnikom o registraciji HSDP-a. Nagrade za troje najboljih (m/ž) pehari koje osigurava Hrvatski savez daljinskog plivanja

2. CRO CUP UTRKA

 • Pravo nastupa u konkurenciji CRO CUP-a imaju svi natjecatelji registrirani pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja u skladu s Pravilnikom o registraciji HSDP-a
 • Natjecatelji se natječu u sljedećim kategorijama (u skladu s pravilnikom o CRO CUP-u):
  1. APSOLUTNA KATEGORIJA (M/Ž),
  2. STAROSNE KATEGORIJE (M/Ž),
  – do 15 godina (m/ž)
  – 16-19 godina(m/ž)
  – 20-29 godina (m/ž)
  – 30-39 godina (m/ž)
  – 40-49 godina (m/ž)
  – 50-59 godina (m/ž)
  – 60 + godina (m/ž)

Nagrade u CRO CUP konkurenciji:

1. APSOLUTNO (M/Ž) 

– medalje za prva tri mjesta 

2. STAROSNE KATEGORIJE (M/Ž),
– medalje za prva tri mjesta u kategoriji

Novčane nagrade u skladu s Pravilnikom o CRO CUP-u Hrvatskog saveza daljinskog plivanja.

 • Napomena: Kod određivanja starosnih kategorija u obzir se uzima godina rođenja, a ne datum rođenja.


NASTUP

 • Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost – potvrđujući to vlastitim potpisom prilikom ispunjavanja Prijavnice za sudjelovanje na maratonu, koja nije prenosiva na organizatora natjecanja ni u slučaju više sile.
 • Za natjecatelje mlađe od 18 godina svojim potpisom jamči roditelj ili staratelj. Uz prijavnicu potpisuje seIzjava roditelja/staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci (formular koji roditelj treba isprintati, pročitati, ispuniti i potpisati nalazi se raspoloživ za download na dnu teksta)
 • Maloljetnim osobama bez potpisa roditelja/ staratelja neće biti dopušteno
  sudjelovanje na natjecanju,
 • Vremensko ograničenje za utrku na 5000 m iznosi  60 minuta nakon vremena pobjednika.

PRIJAVA NASTUPA

 • Prijave registriranih natjecatelja vrše se putem stranice www.dance.hr/maraton   –  Link na dnu teksta.
 • Prijava se smatra potpunom i natjecatelj ima pravo nastupa nakon što je pravilno ispunio prijavu te uplatio kotizaciju u iznosu 100 kn.
 • Prijave za CRO CUP i Veteransko PH otvorene su do 24.08.2022. (srijeda) u 23:59 sati
 • Priređivač će najkasnije do  26.8.2022. (petak) u 21:00 sat objaviti startnu listu CRO CUP.
 • Startna lista biti će objavljena na web stranici priređivača: www.dance.hr/maraton 

REGISTRACIJA NATJECATELJA

 • Registracija natjecatelja i upisivanje startnih brojeva obavljat će se 27.8.2022. (subota) od 07:40  sati na kupalištu Danče, po unaprijed određenoj startnoj listi.
 • Registracija natjecatelja završava u 8:40 sati

UPUTE GLAVNOG SUCA UTRKE

 • Sastanak vrhovnog suca s natjecateljima na kojem će vrhovni sudac dati upute održati će se 27.8.2022. godine (subota) s početkom u 8:45 sati na  „Velikoj taraci – nogometu“ na Kupalištu Danče. Svi plivači trebaju izaći iz mora i prisustvovati „briefingu“ glavnog suca utrke.
 • Budući da se održava državno prvenstvo, intonirati će se himna Republike Hrvatske.

POČETAK NATJECANJA

 • Natjecanje započinje 27.8.2022. godine (subota) u 9.00 sati. Muška i ženska utrka su odvojene utrke sa zajedničkim startom.
 • Natjecatelji ulaze u more isključivo po pozivu glavnog suca.
 • Start će biti oglašen startnom trubom

OKRJEPA NATJECATELJA ZA VRIJEME TRAJANJA NATJECANJA

 • Preporuča se da natjecatelji sami osiguraju okrijepu za vrijeme trajanja utrke kao i osobu koja će se brinuti o njihovoj okrijepi.
 • Priređivač će osigurati da na barkama na okretnim bovama 1 (Boninovo)  i 2 (ponta hotel Rixos) plivači mogu dobiti vodu, ukoliko istu zatraže.
 • Pod pojmom Okrjepa osigurana od strane priređivača, smatra se voda za piće

ZAVRŠETAK NATJECANJA  

 • Završetak natjecanja je najkasnije 60 minuta nakon vremena pobjednika. Svi plivači koji se nađu u moru nakon toga roka, dužni su ući u barku pratnje.
 • Natjecatelji koji u tom vremenskom roku završe natjecanje ulaze u službenu konkurenciju.
 • Sve ostale plivačice i plivači stoga će se smatrati kako su u tijeku natjecanja odustali ako u tom roku nisu stigli na cilj. Takav natjecatelj/ica ne može sudjelovati u podjeli nagrada, medalja i pokala.
 • U tijeku trajanja natjecanja primjenjuju se pravila Hrvatskog saveza za daljinsko plivanje, koja provode vrhovni sudac i sudački žiri.
 • Kada vrhovni sudac maratona označi kraj natjecanja (ili prekine utrku ranije zbog više sile), svi  plivači koji su u tom trenutku još u moru dužni su poštovati tu odluku te se ukrcati u plovilo u pratnji predmetnog maratona. Ukoliko plivač/plivačica inzistira na nastavku plivanja, organizator ne snosi nikakvu odgovornost za sigurnost i zdravlje plivača.
 • Neslužbeni rezultati biti će izvješeni na oglasnoj ploči na kupalištu Danče.
 • Službeni prigovor podnosi se u roku od 30 minuta nakon objave konačnih neslužbenih rezultata
 • Prigovori podneseni nakon isteka tog roka neće biti uzeti u razmatranje
 • Priređivač će putem razglasa obavijestiti prisutne o početku roka za podnošenje prigovor, kao i o isteku toga roka
 • Po isteku ovog roka i nakon rješavanja eventualnih prigovora, Vrhovni sudac objavljuje službeni poredak i konačne rezultate natjecanja

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

 • Proglašenje pobjednika uslijedit će nakon proglašenja konačnih rezultata 

MJERENJE VREMENA

 • Mjerenje vremena obavlja se ručno
 • Obrada rezultat obavlja se elektronski

KOTIZACIJA

 • Kotizacija za natjecanje za uplate do 24.08.2022. u 23:59 iznosi 100,00 kn. Kotizacija se uplaćuje na račun Udruge daljinskog plivanja i sportske rekreacija na moru „Danče“  putem opće uplatnice ili internet bankarstva
 • IBAN: HR6824070001102239468
 • Platitelj: ime i prezime plivača
 • Primatelj: UDPSRM  Danče
 • opis plaćanja: Kotizacija za maraton – Ime i Prezime

PARKING

 • U dogovoru sa JU „Športski objekti Dubrovnik“  za sve sudionike maratona koji dolaze van Dubrovnika je osiguran besplatni parking ispred Sportske dvorane u Gospinu polju u terminu 26.8. i 27.8.2022.
 • Lokacija besplatnog parkinga:  https://goo.gl/maps/f2U5rvFjXxaWejxp8
 • VAŽNO: Potrebno je isprintati ispod navedeni dokument i staviti ga na upravljačku ploču unutar vozila kako se parking ne bi naplatio.
 • Od mjesta besplatnog parkinga do naše plaže Danče stižete za  20 – 25 minuta hoda.
 • Od parkinga krenete pješačiti  u smjeru hotela Rixos Premium Dubrovnik, potom nastavite prema staroj gradskoj jezgri, te malo prije Grada skrenete desno (kod kafića Dukah bar) u ulicu Don Frana Bulića koju pratite do parkinga Gradac. S Gradca se spuštate niz nizbrdicu prema Samostanu i Crkvi sv. Marije i prema samom kupalištu Danče.
 • Parking u Dubrovniku tijekom turističke sezone je doista „mission impossible“ i u pogledu raspoloživosti ali i cijene za sva vozila koja dolaze van Dubrovnika, te vam ljubazno i prijateljski sugeriramo da koristite ovu pogodnost koju smo vam omogućili, čisto da izbjegnete stres oko traženja parkinga kojega je izglednije da nećete naći nego da hoćete.

OSTALO

 • Organizator na natjecanju osigurava zdravstvenu službu i spasioce
 • Natjecatelji za vrijeme nastupa imaju pratnju brodica
 • Pravila Cro Cup OWS Dubrovnik 2022. prema Pravilniku o
  natjecanjima Hrvatskog saveza daljinskog plivanja (http://www.hsdp.hr)
 • Popis dopuštenih plivačkih kostima (uključujući obične kupaće kostime) – Dostupno na: http://www.fina.org/content/fina-approved-swimwear 
 • U nedopuštenim odijelima (neopren za triatlon i slično) nastup moguć, ali samo van konkurencije.
 • Prilikom nastupa zabranjeno je = automatska diskvalifikacija:

Kraćenje staze,

Svaki fizički sukob na natjecanju (udaranje, potezanje natjecatelja i sl.),

Dodir sa čamcima za spašavanje (s namjerom odmora i sl.).

ZAVRŠNO

Organizator ima pravo izmjena i dopuna propozicija za natjecanje.
Ove propozicije biti će objavljene na web stranici priređivača: www.dance.hr/maraton

14. dančarski plivački maraton (1700m i 5000m) „Đuro Kolić“

Organizator: Udruga daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru „Danče“ Dubrovnik

STAZA
Staza u obliku trokuta se nalazi u akvatoriju Uvale Danče. Dužine je cca 1666m, a pliva se ili jedan ili  tri kruga, a plutače se obilaze lijevim ramenom. Prva okretna bova je ispod Boninova, druga okretna bova na ponti kod hotela Rixos Premium Dubrovnik, a treća (ukoliko se pliva 5000m) na Dančama, u blizini starta / cilja.

SUDJELOVANJE

 • Na natjecanju mogu sudjelovati svi zdravstveno sposobni plivači, članovi sportskih klubova i rekreativci iz RH iinozemstva, koji smatraju da mogu završiti utrku.
 • Žene i muškarci nastupaju istovremeno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno,
 • Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost o čemu daje pisanu izjavu prilikom prijave na natjecanje – preuzimanja startnog broja,
 • Osobe mlađe od 18 godina mogu nastupati jedino uz potpisanu Izjavu roditelja/staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci (formular koji roditelj treba isprintati, pročitati, ispuniti i potpisati nalazi se raspoloživ za download na dnu teksta).

KATEGORIJE

UTRKA na 1700m

Natjecatelji se natječu u sljedećim kategorijama:

1. APSOLUTNA KATEGORIJA (M/Ž),

2. STAROSNE KATEGORIJE (M/Ž),
 – 0 – 16

– 17 – 35

–  36 – 46

– 47 +

Nagrade:

1. APSOLUTNO (M/Ž) 

– medalje za prva tri mjesta 

2. STAROSNE KATEGORIJE (M/Ž),
– medalje za prva tri mjesta u kategoriji

UTRKA na 5000m

Natjecatelji se natječu u sljedećim kategorijama:

1. APSOLUTNA KATEGORIJA (M/Ž),

Nagrade:

1. APSOLUTNO (M/Ž) 

– medalje za prva tri mjesta 

*Plivači se u utrci na 5000m ne rangiraju po dobnim kategorijama

 • Svaki natjecatelj koji izvrši registraciju do 25. kolovoza 2022. (četvrtak) u 23.59 dobiva startni paket koji uključuje majicu kao sjećanje na ovu utrku, te okrepu na kraju utrke (voće i sok)
 • Svim plivačima koji se prijave na sudjelovanje na utrci od 5000m osiguran je topli obrok nakon završetka.
 • Napomena: Kod određivanja starosnih kategorija u obzir se uzima godina rođenja, a ne datum rođenja.


NASTUP

 • Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost – potvrđujući to vlastitim potpisom prilikom ispunjavanja Prijavnice za sudjelovanje na maratonu, koja nije prenosiva na organizatora natjecanja ni u slučaju više sile.
 • Za natjecatelje mlađe od 18 godina svojim potpisom jamči roditelj ili staratelj. Uz prijavnicu potpisuje se Izjava roditelja/staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci (formular koji roditelj treba isprintati, pročitati, ispuniti i potpisati nalazi se raspoloživ za download na dnu teksta)
 • Maloljetnim osobama bez potpisa roditelja/staratelja neće biti dopušteno
  sudjelovanje na natjecanju,
 • Vremensko ograničenje za utrku na 1700m  iznosi  30 minuta nakon vremena pobjednika, odnosno 60 minuta nakon pobjednika utrke 5000m (uključuje i plivače koji plivaju Cro Cup) – npr. pobjednik Cro Cup utrke 5000m ispliva vrijeme 1 sat i 2 minute, nakon 2 sata i 2 minute od starta, svi plivači koji nastupaju u utrci 5000m su obvezni ući u barke u koje će ih primiti barkarijoli volonteri.


PRIJAVA NASTUPA

 • Prijave registriranih natjecatelja vrše se putem stranice www.dance.hr/maraton   –  Link na dnu teksta.
 • Prijava se smatra potpunom i natjecatelj ima pravo nastupa nakon što je pravilno ispunio prijavu te uplatio kotizaciju u iznosu 50 kn.
 • Prijave su otvorene do 25.08.2022. (četvrtak) u 23:59 sati
 • Priređivač će najkasnije do  26.8.2022. (petak) u 21:00 sat objaviti startnu listu dančarskog maratona, 1700m i 5000m
 • Startna lista biti će objavljena na web stranici priređivača: www.dance.hr/maraton 

REGISTRACIJA NATJECATELJA

 • Registracija natjecatelja i upisivanje startnih brojeva obavljat će se 27.8.2022. (subota) od 07:40  sati na kupalištu Danče, po unaprijed određenoj startnoj listi.
 • Registracija natjecatelja završava u 8:40 sati

UPUTE GLAVNOG SUCA UTRKE

 • Sastanak vrhovnog suca s natjecateljima na kojem će vrhovni sudac dati upute održati će se 27.8.2022. godine (subota) s početkom u 8:45 sati na  „Velikoj taraci – nogometu“ na Kupalištu Danče. Svi plivači trebaju izaći iz mora i prisustvovati „briefingu“ glavnog suca utrke.

POČETAK NATJECANJA

 • Natjecanje započinje 27.8.2022. godine (subota) u 9.00 sati. Muška i ženska utrka su odvojene utrke sa zajedničkim startom.
 • Natjecatelji ulaze u more isključivo po pozivu glavnog suca.
 • Start će biti oglašen startnom trubom

OKRJEPA NATJECATELJA ZA VRIJEME TRAJANJA NATJECANJA

 • Preporuča se da natjecatelji sami osiguraju okrijepu za vrijeme trajanja utrke kao i osobu koja će se brinuti o njihovoj okrijepi.
 • Priređivač će osigurati da na barkama na okretnim bovama 1 (Boninovo)  i 2 (ponta hotel Rixos) plivači mogu dobiti vodu, ukoliko istu zatraže.
 • Pod pojmom Okrjepa osigurana od strane priređivača, smatra se voda za piće

ZAVRŠETAK NATJECANJA  

 • Završetak natjecanja je najkasnije 30 minuta (za utrku 1700m), odnosno 60 minuta (za utrku 5000m) nakon vremena pobjednika. Svi plivači koji se nađu u moru nakon toga roka, dužni su ući u barku pratnje.
 • Natjecatelji koji u tom vremenskom roku završe natjecanje ulaze u službenu konkurenciju.
 • Sve ostale plivačice i plivači stoga će se smatrati kako su u tijeku natjecanja odustali ako u tom roku nisu stigli na cilj. Takav natjecatelj/ica ne može sudjelovati u podjeli nagrada, medalja i pokala.
 • U tijeku trajanja natjecanja primjenjuju se pravila Hrvatskog saveza za daljinsko plivanje, koja provode vrhovni sudac i sudački žiri.
 • Kada vrhovni sudac maratona označi kraj natjecanja (ili prekine utrku ranije zbog više sile), svi  plivači koji su u tom trenutku još u moru dužni su poštovati tu odluku te se ukrcati u plovilo u pratnji predmetnog maratona. Ukoliko plivač/plivačica inzistira na nastavku plivanja, organizator ne snosi nikakvu odgovornost za sigurnost i zdravlje plivača.
 • Neslužbeni rezultati biti će izvješeni na oglasnoj ploči na kupalištu Danče.
 • Službeni prigovor podnosi se u roku od 30 minuta nakon objave konačnih neslužbenih rezultata
 • Prigovori podneseni nakon isteka tog roka neće biti uzeti u razmatranje
 • Priređivač će putem razglasa obavijestiti prisutne o početku roka za podnošenje prigovor, kao i o isteku toga roka
 • Po isteku ovog roka i nakon rješavanja eventualnih prigovora, Vrhovni sudac objavljuje službeni poredak i konačne rezultate natjecanja

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

 • Proglašenje pobjednika uslijedit će nakon proglašenja konačnih rezultata 

MJERENJE VREMENA

 • Mjerenje vremena obavlja se ručno
 • Obrada rezultat obavlja se elektronski

KOTIZACIJA

 • Kotizacija za natjecanje za uplate do 26.08.2022. iznosi 50,00 kn. Kotizacija se uplaćuje na račun Udruge daljinskog plivanja i sportske rekreacija na moru „Danče“  putem opće uplatnice ili internet bankarstva
 • IBAN: HR6824070001102239468
 • Platitelj: ime i prezime plivača
 • Primatelj:  UDPSRM  Danče
 • opis plaćanja: Kotizacija za maraton – Ime i Prezime

SAD KRENIMO NA PRIJAVE PUTEM LINKA ISPOD!

PAŽLJIVO ODABERITE SVOJU ŽELJENU UTRKU I UŽIVAJTE U NAŠEM I VAŠEM DANČARSKOM MARATONU I CRO CUP UTRCI 27/8/2022.

LINK ZA PRIJAVU: https://www.dance.hr/web-prijave


Sve eventalne nejasnoće i pitanja pošaljite na mail: owsdancedubrovnik@gmail.com

Formular – oslobođenje od odgovornosti

Potvrda za besplatni parkingObjavljeno u MaratonOznaka Sezona 2022

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA