31.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleOPROSTI ŠTO SI ME POVRIJEDILA Vedran Ljubenko predstavio spot za novu pjesmu

OPROSTI ŠTO SI ME POVRIJEDILA Vedran Ljubenko predstavio spot za novu pjesmu


Vedran Ljubenko
je prvi umjetnik u Republici Hrvatskoj koji predstavlja svoj novi projekt u obliku multimedijalnog art filma kojeg čine tri videospota međusobno povezana radnjom. Glavnim singlom “Tamagotchi” koji izlazi 28. lipnja najavljuje nadolazeći album (27) koji zaokružuje filmsku priču njegovog projekta. Drugi singl trilogije “Oprosti što si me povrijedila” govori o prihvaćanju problema s egom i o međusobnoj povrijeđenosti prouzročenoj ljubavnim odnosom. Cinično se prikazuje osoba koja bježi od problema i koristi obmane kao rješenje.

Iz vlastitog životnog iskustva Vedran donosi u ovoj pjesmi i novom albumu (27) svoja životna promatranja i razmišljanja. U novom singlu “Oprosti što si me povrijedila” udružio se umjetnički s talentiranim glazbenikom i producentom Jakovom Zadrom. U videospotu je predstavljena alegorija u činu vjenčanja. Da li je sam čin vjenčanja u videospotu metafora za promjenu odluke u zadnji tren koja donosi shvaćanje problema i bijeg od njega ili je u pitanju otvaranje širom očiju nakon dugo vremena mračnog perioda u našim životima? Gledatelju videospota ostaje na odabir da pjesmu i njezino vizualno izdanje protumači na svoj način; da li je konačna odluka dobra za glavnog protagonista u zadnjem dijelu same priče ili ne te da li je povez bijeg od stvarnosti ili predstavlja nešto drugo?

U video spotu se pojavljuje posebna i talentirana mlada glumica Tea Šimić koja je od samog početka ove glazbene i video priče te se uz nju pojavljuju Marijan i Adrian Benić. Za produkciju videospota zaslužni su Marijo Britvić i Tino Herljević.

Vedran najavljuje album koji izlazi u srpnju u digitalnom izdanju, a nakon toga u posebnom limited nosaču zvuka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA