31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarOD PONEDJELJKA Izmjene voznog reda linije na Šipanu i liniji br....

OD PONEDJELJKA Izmjene voznog reda linije na Šipanu i liniji br. 35

Javni gradski prijevoznik Libertas obavijestio je javnost od izmjenama voznog reda na liniji br. 35 Dubrovnik – Brsečine, koja su dogovorene s mjesnim odborima Orašac, Zaton, Trsteno. Izmijenjeni vozni red stupa na snagu u ponedjeljak, 9. studenog.

Obzirom na značajno smanjenje prevezenih putnika na liniji 35 Dubrovnik – Brsečine, a u suradnji sa mjesnim odborima Trsteno, Orašac i Zaton odlučeno je kako će se postojeći vozni red na navedenoj liniji izmijeniti. Naime, navedena linija prometuje svakim danom sa 16 polazaka u oba smjera i preveze u dnevnom prosjeku radnim danom i subotom 107 putnika, a nedjeljom 32 putnika, autobusom kapaciteta 70 PM (iskoristivost kapaciteta: 9,5%).

Spomenutim područjem prometuju još linije:

15 Dbk-Ston s prosječnim dnevnim brojem od 89  prevezenih putnika i linija 12 Dbk-Slano, s prosječnim dnevnim brojem od 75  prevezenih putnika, te je za to područje izdano 225 preplatničkih karata (pokazne karte): 84 građanska pokaza, 98 učeničkih pokaza, 28 umirovljeničkih pokaza i 15 studentskih pokaza.

Iz svega gore navedenog odlučeno je kako će se napraviti izmjene voznog reda kako slijedi:


Također, vrijedi istaknuti kako i dalje u funkciji ostaje linija 1D, Lozica-Grad u dogovorenom obujmu i istom vremenu polazaka.   

Od ponedjeljka, 9. studenog pa do opoziva na snazi je i novi vozni red linije Šipanska Luka – Suđurađ.

FOTO: Ilustracija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA