13.8 C
Dubrovnik
Subota, 26 studenoga, 2022
NaslovnicaDupromoNOVO! Mi znamo kako pokrenuti rast tvrtke u ovim teškim vremenima!

NOVO! Mi znamo kako pokrenuti rast tvrtke u ovim teškim vremenima!

Pokrenite rast tvrtke i poslovanja kroz marektinške strategije.

Više nego ikad ranije, prisutnost na Internetu postala je danas mnogo važnija za sve vrste grane gospodarstva, a posebno za turističku industriju. Budući da smo se svi više ili manje počeli prilagođavati novim uvjetima poslovanja, postalo je vrlo bitno ostati u toku sa najnovijim trendovima i strategijama digitalnog marketinga.

Međutim, važno je znati da za online prisutnost nije svaka ideja nužno dobra. Potrebno je znati nešto o marketinškom strateškom planu, analizi tržišta, ciljanoj skupini, analitici, te alatima i pravom vremenu oglašavanja.

Ponekad ono što se pojedincima čini kao dobra ideja kod upravljanja i vođenja društvenih mreža zapravo može značajno i dugotrajno naštetiti cijelome brendu, ukoliko se takve ideje detaljno ne testiraju i analiziraju kroz strateški plan za društvene mreže.

Stoga je puno bolje detaljno razraditi ciljeve za strateški plan, te potom odrediti alate za uspješnu provedbu plana. Kod takvih izvedbi, makar za početak preporuka je odraditi taj dio u suradnji sa profesionalnim marketinškim timom, koji vas može usmjeriti u daljnje samostalno upravljanje online marketingom.

Neki od iznimno važnih elemenata digitalne strategije uključuju:

  • Analizu i definiranje ciljeva, te po potrebi izradu Brenda
  • Dizajn vizualnog identiteta
  • Content marketing
  • Obuhvaća kreiranje objava, sadržaja i distribuciju saržaja na društvenim mrežam, web stranicama, blogu i newsletteru.
  • Cilj content marketinga je privući ciljanu publiku, izgraditi autoritet brenda, poboljšati i proširiti bazu korisnika, povećati konverziju korisnika te pritome smanjiti ukupne troškove marketinga.
  • Primjenjujući adekvatnu content strategiju, SEO dolazi do svog potpunog efekta.
  • Strateški plan za društvene mreže
  • Akcijski plan i kalendar objava na društvenim mrežama
  • Praćenje analitike

Kako digitalni marketing može u potpunosti promjeniti imidž vaše tvrtke, te vam donijeti bolje dugoročne poslovne rezultate u izradi premium marketinške strategije, možete pronaći u Radix Internationalu.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese: info@radixtourism.com ili na broj telefona +385995657632, a sve dodatne informacije možete pronaći na www.radixtourism.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA