30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNovac zaposlenike motivira do određene granice - što i kako dalje? Saznajte...

Novac zaposlenike motivira do određene granice – što i kako dalje? Saznajte na besplatnoj radionici

Pokazalo se da su ljudi motivirani novcem i novčanim nagradama do određene mjere, a onda ih počinju motivirati neke druge stvari. Znate li koji sve motivatori postoje i kako ih koristiti? Koji su to faktori u tvrtki čije postojanje ne dovodi odmah do motivacije, ali ako ne postoje radnici su demotivirani? Kako motivirati radnike kroz ispravno davanje povratne informacije?


Kako bi naučili kako motivirati zaposlenike za Vas smo organizirali radionicu „Motivacija zaposlenika“ koja će se održati 5. prosinca 2020. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati. Radionica se provodi uz sve epidemiološke mjere.


Polaznici će naučiti strategije motiviranja zaposlenika unutar tvrtke, ali naučit će razlikovati i razne tipove ličnosti i što točno svakoga od njih motivira. Svi smo različiti i ono što motivira jednu osobu možda neće drugu, stoga je važno znati prepoznavati različite tipove ličnosti i njihove motivatore. Na seminaru ćemo učiti i kroz predavanje, ali ponajviše kroz praktične iskustvene vježbe.

Teme koje će se obrađivati na radionici su:

  • Strategije motiviranja radnika
  • Razliku između intrizične i ekstizične motivacije
  • Prepoznati nekoliko tipova ličnosti i njihove motivatore
  • Prepoznati što njih motivira
  • Moć davanja povratne informacije
  • Kako davati povratnu informaciju koja motivira i osnažuje
  • Kako motivirati radnike u različitim situacijama

PREDAVAČICA:

Hana Matejašić je mag.psihologije, tjelesno-orijentirani integrativni terapeut i ekspresivni art praktičar. Nakon završenog fakulteta psihologije, nastvalja usavršavanje na četverogodišnjoj školi za tjelesno-orijentiranog integrativnog terapeuta na CIR-u. Potom završava i dvogodišnje usavršavanje za ekspresivnog art praktičara kod dr. Avi Gorena, te postaje asistent. Osnovala je Odjel ljudskih potencijala u jednoj zagrebačkj tvrtki, te uvela i provodila mnoge procese poput selekcije I zapošljavanja kadrova, uvođenja u posao i educiranja radnika, procjene radnog učinka i davanja povratne informacije. Danas provodi treninge osobnog razvoja u tvrtkama na razne teme poput motivacije, komunikacijskih vještina, upravljanja ljudima, javnog nastupa, upravljanja stresom, davanja povratne informacije, otkrivanja talenata unutar tvrtki I mnoge druge. Osim treninga u tvrtkama vodi i individualne terapije, a i iza nje je vođenje talk show-a “ Žene izvan okvira” koji je za cilj imao propitivanje raznih psiholoških i društvenih tema.


Prijaviti se možete putem sljjedećeg linka: PRIJAVNICA

Za više informacija možete nas kontaktirati putem:

E-mail: mpuljas@dura.hr

Telefon: 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA