29.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaDupromoDigitalna vizitka Tap to Share - praktična i brza razmjena kontakata, za...

Digitalna vizitka Tap to Share – praktična i brza razmjena kontakata, za naše čitatelje 15% popusta!

Ovaj revolucionarni alat, predstavljen 2023. godine, donosi nevjerojatnu praktičnost i profesionalnost u svijet razmjene kontakata.

Krenimo s glavnim zvijezdama ovog inovativnog sustava: NFC poslovnom karticom i Digitalnim info stalakom. NFC poslovna kartica, ili kako je neki zovu “vizitka budućnosti”, predstavlja kompaktno i elegantno rješenje za sve poslovne ljude koji se žele izdvojiti u masi te predstaviti sebe i svoje usluge na moderan i održiv način. Opremljena je QR kodom i NFC čipom koji omogućavaju trenutni pristup informacijama poput tekstova, slika, social media, videa itd, a jednostavno je približavanje pametnom telefonu dovoljno za razmjenu svih podataka. Ova moderna vizitka ne samo da je ekološki prihvatljiva, već i praktična, eliminirajući potrebu za papirnatim vizitkama koje se lako gube ili uništavaju.

S druge strane, NFC info stalak predstavlja središnju točku interaktivnosti i informacija. Ovaj elegantni stalak dizajniran je da objedini sve relevantne informacije na jednom mjestu, pružajući korisnicima brz i jednostavan pristup potrebnim podacima. Bilo da ste vlasnik apartmana, restorana, ili bilo kojeg drugog poslovnog prostora, Digitalni info stalak omogućuje vam da predstavite svoje usluge na moderan i efikasan način. 

Primjerice, zamislite da ste vlasnik apartmana i želite gostima pružiti nezaboravan boravak. Digitalni info stalak omogućuje vam da gostima ponudite sve potrebne informacije na jednom mjestu – od kućnih pravila, preko Wi-Fi lozinke i preporuka za lokalne restorane, do najbližih trgovina i plaža. Sve ovo možete jednostavno predstaviti putem tekstova, slika, videa i drugih multimedijalnih elemenata, prilagođavajući ih svojim potrebama i željama.

Uz mogućnost dodavanja slika, tekstova, videa, datoteka te poveznica na društvene mreže i internet lokacije, Digitalni info stalak postaje nezamjenjiv alat za promociju i informiranje. Budite inovativni, budite ekološki osviješteni, budite profesionalni – izaberite Digitalnu Vizitku Tap to Share i učinite svoje poslovanje još uspješnijim i efikasnijim! 

Startup sa sjedištem u Dubrovniku i svim čitateljima Dubrovnikneta odobrava 15% popusta na kupovinu bilo kojeg Tap to Share proizvoda uz kod DUBROVNIK15

Posjetite službenu stranicu taptoshare.net!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA