33.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDr. Adriana i Diego Varela otvorili svoju ambulantu u Pločama

Dr. Adriana i Diego Varela otvorili svoju ambulantu u Pločama

Dr. Adriana Maria Camino Varela i njen suprug, kirurg dr. Diego Carlos Varela otvorili su privatnu ambulantu u Poduzetničkom Inkubatoru Ploče s ciljem približavanja dermatoveneroloških i kirurških usluga stanovništvu koje je dosad moralo putovati u Dubrovnik ili Split.

Dr. Varela je dermatovenerologinja koja je radila u Općoj bolnici Dubrovnik, a sada radi u poliklinici Marin Med u Dubrovniku te obavlja terenske preglede u sklopu Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet. Tim je putem uvidjela potrebe stanovništva na tom području, pogotovo povećanje slučajeva raka kože, takozvanog melanoma. U sklopu ambulante koju je otvorila sa suprugom, koji radi i u Općoj bolnici Dubrovnik, nudi preglede i uklanjanje sumnjivih madeža na bližoj adresi. Uz to nudi i ostale dermatovenerološke i kirurške usluge, od kojih su neke i nove vrste terapija za kliničke i estetke dijagnoze.

Moj je cilj ne samo zapošljavati mlade ljude, već i ponuditi sve mogućnosti  dijagnostike, pregleda, obrade, kozmetologije i estetike, a po mogućnosti također imati goste specijaliste iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika”, izjavila je dr. Varela za Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije. Prvu suradnju je i ostvarila te surađuje s psihijatricom dr. Irenom Primorac Bošnjak koja radi u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Ambulanta je započela s radom te se rezervacije mogu napraviti putem poziva, SMS ili Whatsapp poruke te putem elektronske pošte. Za sve dodatne informacije moguće je obratiti se kontaktima ambulante, a koji su dostupni i na društvenim mrežama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA