28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNa krilima empatije - mokoški vrtićarci prikupili 6 tisuća kuna za novu...

Na krilima empatije – mokoški vrtićarci prikupili 6 tisuća kuna za novu kuću samohranog oca petero djece

Ivica Hajdić u ime FB grupe Tate su tate zahvalio je svim vrtićkim skupinama koje spadaju “pod Mokošicu”, čijim su angažmanom i roditelja i odgojitelja sakupljeni novci. Oko 6 tisuća kuna nadodat će se drugim donacijama i sagraditi nova kuća samohranom ocu petero djece s područje pogođenog potresom. Osim toga tate će na Baniju odnijeti i konzerviranu hranu koju su sakupili mališani iz DV Mala kuća te DV Škatulica.

Hvala ravnateljici velikog srca, mojoj dragoj Mljećki Diana Brkic , pedagogici Nikolini, svim tetama, svom osoblju, roditeljima i najviše hvala djeci koji su ovih dana istresali svoje “kasice prasice” i prikupili nevjerojatnih 6071 kunu koje ćemo pridodati ukupnom budžetu, kako bi pomogli jednom samohranom tati heroju koji je ostao sam sa petero djece da izgradi novi dom .

Već ovaj vikend idemo vratiti osmijeh ovim dječacima i ovom hrabrom Tati sa velikim “T”, i sa još većim srcem, kojemu je stradala kuća u potresu. Na valovima empatije idemo ugraditi još jednu toplu priču u tužnu i surovu stvarnost banijskih praskozorja.

S ovakvom djecom, koja odvajaju za drugu djecu koja su potrebita, znam da ima nade za bolje sutra i za nadu u bolji i sretniji svijet.

Ovo je dio ekipe na koju sam beskrajno ponosan -“Tata je tata” iz Dubrovnika s kojima bi i na kraj svijeta. Hvala vam svima, napisao je Hajdić na svom FB profilu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA