29.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 29 srpnja, 2021
NaslovnicaPolitikaMozara, Knežić i Grošeta kandidati za načelnika Dubrovačkog primorja

Mozara, Knežić i Grošeta kandidati za načelnika Dubrovačkog primorja

Za načelnika Općine Dubrovačko primorje zainteresirano je troje kandidata, a to su Vlaho Mozara (Kandidacijska lista grupe birača – Općina Dubrovačko primorje), dosadašnji načelnik Nikola Knežić (HDZ) te Pero Grošeta (DDS). Njihove kandidature i liste za Općinsko vijeće je Državno izborno povjerenstvo proglasilo valjanim te sada preostaje biračima odabrati najboljeg kandidata.

Dosadašnji načelnik Nikola Knežić (HDZ) ide po četvrti mandat, iza sebe, kaže kako ima dosta projekata koji su realizirani i koji još trebaju biti realizirani. Također još navodi kako radi od jutra do mraka te kako Primorci s njim znaju na čemu su.

Novoformirana Kandidacijska lista grupe birača – Općina Dubrovačko primorje koju predvodi kandidat za načelnika, Vlaho Mozara smatra kako stanje u Općini može biti bolje. Okupili su tim ljudi, a slogan im je: “Mladi ljudi, ideje nove”, pretpostavljajući kako smatraju da općini treba novi zamah u smislu dolaska mladih ljudi koji će doprinijeti razvoju.

Za čelno mjesto ove Općine natječe se i DDS-ov Pero Grošeta koji također smatra kako stanje u Općini Dubrovačko primorje može biti bolje, te kako Knežić protežira određena mjesta u Primorju, a kako kaže, druga mjesta kao da ne postoje. Grošeta još za Knežića kaže kako pripisuje sebi projekte koji nisu u nadležnosti Općine.

U nastavku donosimo i liste za izbor vijećnika općinskog vijeća Dubrovačkog primorja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić