31.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiMOSTRUOZAN ČIN U MOKOŠICI Otrovano pet mačaka - Društvo za zaštitu životinja...

MOSTRUOZAN ČIN U MOKOŠICI Otrovano pet mačaka – Društvo za zaštitu životinja podnijelo nekoliko prijava

“Volonteri Društva i dalje pretražuju teren! Ako vidite hrpice žutog otrova pomiješanog sa pilećim mesom, molimo da ih skupite u vrećicu i nazovete nas. Također, molimo da nam javite ako vidite otrovane životinje. Odmah dolazimo! U svrhu dokazivanja u sudskom postupku zatražili smo obdukciju uginulih mačaka čije će troškove, makar zadnjom kunom, podmiriti Društvo za zaštitu životinja u nadi da će to pomoći kako bi se kaznio počinitelj. Jedinu preživjelu mačku Društvo će preuzeti na svoju skrb, jer tamo je ne možemo ostaviti.Želi li joj netko pružiti zauvijek dom, javite nam se. Hvala svima koji su suosjećali i djelovali!”, stoji u Facebook objavi Društva za zaštitu životinja.

“Vinogradarska ulica, Nas dom, kod igrališta….razasuti su otrovani mamci! Dosad su pronađene 3 uginule mačke, a jedna je na putu za veterinarsku ambulantu!Pretražujemo prostor, jer smo sigurni da ima još žrtava ovog monstruoznog i zakonom kažnjivog čina! Potrazi su se priključili i stanari.Stalno nam stižu dojave od skrbnika čije se mačke nisu vratile doma.Molimo vas da se i vi uključite i dojavite ako vidite uginule i/ili otrovane životinje koje trebaju pomoć i za koje još nije kasno.Sve smo dojavili institucijama u nadi da će se pronaći i kazniti počinitelj.Ne zaboravite da su u opasnosti i životinje i djeca koja će posegnuti za šarenim otrovanim mamcima!”, zaključuje se u objavi.

Društvo za zaštitu životnija možete kontaktirati na brojeve: 0918815711 ili 0915918434

Društvo je prijavilo trovanje PU Dubrovačko-neretvanskoj, Upravnom odjelu za komunalne poslove i mjesnu samoupravu, Komunalnom redarstvu i Veterinarskoj inspekciji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA