32.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiLibertas o voznom redu za Bosanku: Liniju s 23 polaska dnevno, koristilo...

Libertas o voznom redu za Bosanku: Liniju s 23 polaska dnevno, koristilo je u prosjeku 59 putnika

Nakon što je danas objavljeno kako će od sutra, linija broj 17 koja spaja grad i Bosanku prometovati po novom, izmijenjenom voznom redu, odnosno da će ovo prigradsko naselje s gradom biti povezano radnim danom s tek tri linije, oglasili su se iz javnog gradskog prijevoznika.

“Nastavno na izmjenu voznog reda na liniji broj 17, Bosanka-Pile, ostvareni pokazatelji ove linije nužan su preduvjet ovakvom voznom redu. Tako je, u 12 polazaka s Bosanke i 11 polazaka s Pila, to jest 23 polaska dnevno, u dnevnom prosjeku ovu liniju koristilo 59 putnika, koji su se vozili autobusom koji je svojim kapacitetom osiguravao 70 putničkih mjesta u svakom polasku. Po pitanju popunjenosti polazaka, u autobusu je po svakom polasku, u prosjeku, bilo 2,56 putnika.   

Uzevši u obzir kako kalendarska, 2020. godina još uvijek traje, popunjenost linije broj 17, u 2019. godini je bila 4 putnika po polasku. Popunjenost putničkih mjesta, izražena u postotku iznosila je 5,5%”, kazali su iz Libertasa te istaknuli da je novi vozni red dogovoren s Mjesnim odborom Bosanka.

FOTO:Ilustracija

Libertas Bosanku ostavlja na samo 3 linije dnevno

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA