29.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiKonjuh nastavlja raditi na Montovjerni, inspekcija će doći...jednog dana

Konjuh nastavlja raditi na Montovjerni, inspekcija će doći…jednog dana

Dubrovački investitor i vlasnik tvrtke Primorje gradnja, Marijo Konjuh, može nastaviti raditi i graditi na novom gradilištu na Montovjerni na kojemu će niknuti još jedna stambeno-poslovna zgrada, jer iz Državnog inspektorata odgovaraju kako su zaprimili prijavu i kako su podnesak uvrstili u plan rada građevinske inspekcije! Dakle, sve je ok. Sve je jasno. Po planu. Građevinska inspekcija će izaći na teren. Jednog dana.

DUBROVAČKI INVESTITOR: Konjuh je upozoren da nema sve potrebne “papire”, ali je ipak počeo s gradnjom na Montovjerni

Da pojednostavimo cijelu priču: Konjuh je počeo s radovima i prijavio je početak gradnje iako građevinska čestica nije upisana u katastarsku knjigu, što prema Zakonu o gradnji, mora biti. Za takav potez investitora propisane su kazne i zatvaranje gradilišta.

Stvar je, čak i laicima, poprilično jasna. Poslali smo upit inspekciji i dobili ovakav odgovor:

Državni inspektorat zaprimio je prijavu koja se odnosi na izvođenje radova na lokaciji iz Vašega upita. Predmetni podnesak je uvršten u plan rada građevinske inspekcije. O utvrđenom činjeničnom stanju i poduzetim mjerama izvijestiti ćemo Vas po obavljenom inspekcijskom nadzoru.

Eto! Upotrijebimo dragu nam hrvatsku poštapalicu: neka institucije rade svoj posao. A nije loša ni ona stara: vrag odnio prešu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA