Koncert Puhačkog kvinteta DSO-a i pijanistice Stefani Grbić u atriju Kneževa dvora

Puhački kvintet Dubrovačkog simfonijskog orkestra i pijanistica Stefani Grbić nastupit će u atriju Kneževa dvora u utorak, 15. lipnja. Nastavak je ovo koncertne sezone DSO-a koja se odvija u Kneževom dvoru te ispred njega. Početak koncerta je u 21 sat.

Puhački kvintet DSO-a čine članovi orkestra koji su se usavršavali te održali brojne koncerte u Hrvatskoj, Francuskoj, Slovačkoj, Italiji, Austriji i Rusiji. To su Antonea Gjaja Kocković (flauta), Martina Hrćan (oboa), Stijepo Medo (klarinet), Toni Kursar (rog) i Matija Novaković (fagot). Članovima DSO-a pridružit će se dubrovačka pijanistica Stefani Grbić, dobitnica brojnih nagrada i priznanja, među kojima se ističe druga nagrada na međunarodnom pijanističkom natjecanje u Firenzi 2013., te Prešernova nagrada iz 2010. za interpretaciju Griegova Klavirskog koncerta u a-molu, op. 16.

Program koncerta je sljedeći:

J. Ch Bach Kvintet u B duru
J. M. Damase Sedamnaest varijacija za puhački kvintet, op. 22
N. Rimsky Korsakov Klavirski kvintet

Dodatne informacije o kupnji i rezervaciji ulaznica dostupne su na brojeve 091 613 7314 i 417 110 te email sales@dso.hr, a građani kao i uvijek, mogu kupiti ulaznice po promotivnim cijenama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.