32.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleKOJA DIVNA VIJEST IZ MALE KUĆE: posađena nova stabla - naša nagrada...

KOJA DIVNA VIJEST IZ MALE KUĆE: posađena nova stabla – naša nagrada pala na plodno tlo

Vrtlarov” bon od 500 kuna i čokoladne laktove Orlando Nikoline Farčić, Pupice uručili smo početkom siječnja voditeljici Dječjeg vrtića “Mala kuća” u Mokošici, Martini Franičević Feregja. Bila je to “kruna” naše akcije u kojoj smo zajedno s tehničkom direktoricom “Vrtlara” Marijom Paradžik, vlasnicom Vile Soline koja blješti tisućama božićnih lampica, Katijom Pašetom izabrali najmaštovitije uređenu božićnu okoćnicu. Jednoglasna odluka je bila da prva nagrada pripadne tetama i djeci iz Male (a zapravo jako velike) kuće, dječjeg vrtića u Mokošici, za trud i ljepotu kojom su ukrasile za Božić dvorište i vrt ispred vrtića. Marija Paradžik je pozvala odgojiteljice da s djecom dođu do njihova rasadnika u Zatonu i tamo izaberu sadnice iz njihova uzgoja, za sadnju u vrtićkom vrtu, uz sve potrebne savjete stručnjaka za to. I tako bi. Jutros iz Male kuće stiže lijepa vijest.

-Proteklih dana djelatnici “Vrtlara” imali su pune ruke posla u dvorištu DV “Mala kuća” u Mokošici. Damir, Zvonko i Saša iz Mokošice su ekipa kojoj ništa nije teško, rade s osmijehom i ne propuštaju nasmijati se. Posadili su nam stablo mimoze koju smo odabrale kao dio nagrade osvojene u akciji Ozračje Božića portala dubrovniknet.hr; sadnica jelke također je dobila mjesto u našem vrtu. Uredili su nam 4 velika stabla smokve i mnogobrojna stabla naranača, limuna, šipka i mjendula, što višestruko nadmašuje vrijednost osvojene nagrade – poslali su nam poruku iz vrtića.

Odgajateljice su se svima zahvalile, posebno tehničkoj direktorici “Vrtlara” Mariji Paradžik i voditeljici rasadnika u Zatonu Tajani Vulević na ljubaznosti i susretljivosti, a posebna hvala su uputile djelatnicima ekipe iz Mokošice koji su obavili poslove.

Lijepo je činiti dobro i gledati kako se sade i uzgajaju i njeguju stabla u dvorištu vrtića u kojemu se odgajaju i educiraju “naši novi klinci”.

GOTOVO JE: bilo je teško, ali odabrali smo najmaštovitije i najljepše božićne okućnice

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA