6.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
NaslovnicaLifestyleKako je pronađen nestali Bak? Matea je nagovorila tatu da krenu u...

Kako je pronađen nestali Bak? Matea je nagovorila tatu da krenu u potragu…

Četiri dana trajala je potraga za četveromjesečnim Bakom koji je odskitao iz svog doma u Čelopecima, a nakon brojnih dijeljenja po društvenim mrežama, jučer je pronađen u nekoliko sati nakon što je dubrovniknet.hr objavio da se traži. Riječ je o preslatkom, zaigranom štenetu engleskog setera kojega su tražili svugdje, članovi Društva za zaštitu životinja do brojnih prijatelja i poznanika obitelji koja ga je uzela u svoj dom.

U svakom slučaju, Bak je dobro, pronašli su ga kćer i tata, Matea i Pero Batinić u grmlju u Mišićima u Župi dubrovačkoj. Oni su prije nekog vremena čuli cviljenje s tog mjesta, pa su, nakon objave našega članka sa svojim kučkom i baterijom krenuli provjeriti je li riječ o Baku. I bio je to Bak, a sreću koju su tada osjetili mogu shvatiti samo oni koji i sami imaju kućnog ljubimca.

Bak je imao slomljenu šapu, vlasnici pretpostavljaju da ga je udarilo auto, te da se on onda sakrio u grmlju pokraj ceste. Priča o Baku ima sretan završetak, a nama je drago što smo u uspješnoj potrazi za malim nestaškom i mi dali svoj doprinos.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]